Product

Η οικονομική κρίση

Product

Η οικονομική λειτουργία του χρηματιστηρίου. Τα αμερικανικά τραστ

Η οικονομική κρίση του 2008 και η σημασία της

Κωδικός:
135344
Αuthor: 
Description: 

"Πρόκειται για τη χειρότερη κρίση από τη Μεγάλη Ύφεση", γράφει ο Τζορτζ Σόρος για το μέγεθος της χρηματοπιστωτικής δυσπραγίας που επεκτείνεται σε όλα τα χρηματοοικονομικά κέντρα του κόσμου.

20,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of print but in stock

"Πρόκειται για τη χειρότερη κρίση από τη Μεγάλη Ύφεση", γράφει ο Τζορτζ Σόρος για το μέγεθος της χρηματοπιστωτικής δυσπραγίας που επεκτείνεται σε όλα τα χρηματοοικονομικά κέντρα του κόσμου. Εν μέσω της εδώ και δεκαετίες πιο σοβαρής χρηματοοικονομικής αναστάτωσης, ο θρυλικός επενδυτής Τζορτζ Σόρος ερευνά τις απαρχές της κρίσης και τις μελλοντικές επιπτώσεις της. Ο Σόρος, το εύρος της εμπειρίας του οποίου στις χρηματοοικονομικές αγορές είναι απαράμιλλο, τοποθετεί την τρέχουσα κρίση στο πλαίσιο δεκαετιών μελέτης για το πώς τα άτομα και οι θεσμοί αντιμετωπίζουν τους κύκλους της οικονομικής ανόδου-πτώσης, που διέπουν την παγκόσμια οικονομική δραστηριότητα. Αυτό το συνοπτικό δοκίμιο, που συνδυάζει την πρακτική διορατικότητα με τη φιλοσοφική εμβάθυνση, αποτελεί μια ανεκτίμητη συνεισφορά για την κατανόηση των μεγάλων πιστωτικών κρίσεων και των επιπτώσεών τους στην κάθε χώρα και στην παγκόσμια οικονομία.
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-14-1835-0
Book pages: 
283
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Τζορτζ Σόρος είναι πρόεδρος του Soros Fund Management και ο ιδρυτής ενός παγκόσμιου δικτύου ιδρυμάτων, που υποστηρίζει τις ανοιχτές κοινωνίες.
Είναι ο συγγραφέας πολλών best-seller, μεταξύ των οποίων "Η Αλχημεία του Χρηματοπιστωτικού Τομέα", "Ανοίγοντας το Σοβιετικό Σύστημα", "Εμπιστοσύνη στη Δημοκρατία", καθώς και των "Η Κρίση του Παγκόσμιου Καπιταλισμού" και "Ο Soros για τον Soros". Γεννήθηκε στη Βουδαπέστη και ζει στη Νέα Υόρκη.

Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-14-1835-0
Book pages: 
283
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο