Product

Η παγκόσμια ιστορία των UFO

Product

Η παγκόσμια κρίση, η Ελλάδα και το αντισυστημικό κίνημα

Η παγκόσμια κληρονομιά

Κωδικός:
121694
Manufacturer: 
Description: 

Η Ακρόπολη, το Τατζ Μαχάλ, το Άνγκορ, οι Βερσαλλίες... Παντού, σε όλο τον κόσμο, από την πρώιμη αρχαιότητα ως τις μέρες μας, το αρχιτεκτονικό ταλέντο των ανθρώπων παρήγαγε αθάνατα αριστουργήματα. Η Unesco, αποσκοπώντας στη διάσωση αυτών των παγκοσμίως γνωστών μνημείων, αποφάσισε το 1972 να καταρτίσει έναν κατάλογο που εμπλουτίζεται κάθε χρόνο ώστε έχει περιλάβει πια 800 τοποθεσίες κατά προσέγγιση.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η Ακρόπολη, το Τατζ Μαχάλ, το Άνγκορ, οι Βερσαλλίες... Παντού, σε όλο τον κόσμο, από την πρώιμη αρχαιότητα ως τις μέρες μας, το αρχιτεκτονικό ταλέντο των ανθρώπων παρήγαγε αθάνατα αριστουργήματα. Η Unesco, αποσκοπώντας στη διάσωση αυτών των παγκοσμίως γνωστών μνημείων, αποφάσισε το 1972 να καταρτίσει έναν κατάλογο που εμπλουτίζεται κάθε χρόνο ώστε έχει περιλάβει πια 800 τοποθεσίες κατά προσέγγιση. Πενήντα από τα πιο αξιοθαύμαστα έργα του ανθρώπινου πνεύματος παρουσιάζονται σ' αυτό το βιβλίο, το οποίο δικαιολογούν την καταχώρησή τους ως μνημείων της παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της Unesco. Ένα βιβλίο για την καλύτερη κατανόηση της μεγαλοφυΐας των κατασκευαστών, των αρχιτεκτονικών ρυθμών και της αναγκαιότητας να προστατευθούν οι θησαυροί της ανθρωπότητας.
Subtitle: 
Η διαφύλαξη της πολιτιστικής παρακαταθήκης
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-7560-68-Χ
Book pages: 
127
Book Dimensions: 
19χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Gerard Denizeau είναι επίκουρος καθηγητής ιστορίας της σύγχρονης τέχνης και διδάκτωρ μουσικολογίας. Έχει συγγράψει έργα σχετικά με τη μουσική και τις καλές τέχνες -μεταξύ άλλων, "Πολιτείες της τέχνης" (Eclectis), "Μουσική και τέχνες" και "Το οπτικό και το ακουστικό" (Champion), "Καρό και Σαγκάλ" (Cercle d'art)- ενώ έχει δημοσιεύσει πολλά άρθρα σε γαλλικά και ξένα περιοδικά.

Subtitle: 
Η διαφύλαξη της πολιτιστικής παρακαταθήκης
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-7560-68-Χ
Book pages: 
127
Book Dimensions: 
19χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο