Product

Η παθολογία του άνω άκρου στους μουσικούς

Product

Η παιδαγωγική αύριο

Η παιδαγωγική - διδακτική στους Αρχαίους Έλληνες συγγραφείς

Κωδικός:
175787
Description: 

Το βιβλίο αυτό γράφτηκε με την προσδοκία δημιουργίας και παροχής σαφούς και αποτελεσματικού οδηγού στα χέρια των υποψηφίων στους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ Φιλολόγων.

Στόχοι του είναι:

-Συμβολή στον πειραματισμό και την ικανότητα βαθύτερης ανάλυσης του αρχαίου κειμένου. -Ανάπτυξη της πνευματικής ιεράρχησης στο βηματισμό του συνειρμού, συνυφασμένου με το ευρύτερο πεδίο γνώσεων και φιλοσοφικών προβληματισμών.
-Επισήμανση των μεγεθών του έργου, συνολικά, των Αρχαίων Ελλήνων συγγραφέων και απόκτηση κριτικής αντίληψης του ορθού λόγου.

23,97 €
21,57 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το βιβλίο αυτό γράφτηκε με την προσδοκία δημιουργίας και παροχής σαφούς και αποτελεσματικού οδηγού στα χέρια των υποψηφίων στους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ Φιλολόγων. Στόχοι του είναι: -Συμβολή στον πειραματισμό και την ικανότητα βαθύτερης ανάλυσης του αρχαίου κειμένου. -Ανάπτυξη της πνευματικής ιεράρχησης στο βηματισμό του συνειρμού, συνυφασμένου με το ευρύτερο πεδίο γνώσεων και φιλοσοφικών προβληματισμών. -Επισήμανση των μεγεθών του έργου, συνολικά, των Αρχαίων Ελλήνων συγγραφέων και απόκτηση κριτικής αντίληψης του ορθού λόγου.
Publications Date: 
2010
Book ISBN: 
960-93-1290-Χ
Book pages: 
410
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2010
Book ISBN: 
960-93-1290-Χ
Book pages: 
410
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο