Product

Η ποινική αντιμετώπιση των καρτέλ στους δημοσίους διαγωνισμούς

Product

Η ποινική αντιμετώπιση των ναρκωτικών - Νομοθετική, Θεωρητική, Πρακτική

Η ποινική αντιμετώπιση των ναρκωτικών

Κωδικός:
160512
Description: 

Η παρούσα εργασία, που αποτελεί προϊόν μακρόχρονης έρευνας και συνδυάζει θεωρία και πράξη, έχει σκοπό να παράσχει βοήθεια στην ποινική αντιμετώπιση του προβλήματος των ναρκωτικών. Πιστεύουμε ότι θα εκπληρώσει πράγματι τον ανωτέρω σκοπό.
Να τονισθεί ιδιαίτερα ότι παρατίθεται όχι μόνο το ισχύον άρθρο αλλά και το αντίστοιχο κωδικοποιηθέν και δη σε όλη του τη διαδρομή. Έτσι διευκολύνεται και η ερμηνεία αυτού.

9,08 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η παρούσα εργασία, που αποτελεί προϊόν μακρόχρονης έρευνας και συνδυάζει θεωρία και πράξη, έχει σκοπό να παράσχει βοήθεια στην ποινική αντιμετώπιση του προβλήματος των ναρκωτικών. Πιστεύουμε ότι θα εκπληρώσει πράγματι τον ανωτέρω σκοπό. Να τονισθεί ιδιαίτερα ότι παρατίθεται όχι μόνο το ισχύον άρθρο αλλά και το αντίστοιχο κωδικοποιηθέν και δη σε όλη του τη διαδρομή. Έτσι διευκολύνεται και η ερμηνεία αυτού. Το παρόν συμπλήρωμα περιέχει και: Ερμηνεία - Νομολογία - Βιβλιογραφία Εισηγητικές Εκθέσεις Κείμενο, σε όλη του τη διαδρομή μέχρι σήμερα των νόμων περί τα ναρκωτικά - και του ν. 3459/2006=Κ.Ν.Ν.
Subtitle: 
Νομοθετική, θεωρητική, πρακτική
Publications Date: 
2010
Book ISBN: 
960-15-2397-9
Book pages: 
106
Publication Place: 
Αθήνα
Subtitle: 
Νομοθετική, θεωρητική, πρακτική
Publications Date: 
2010
Book ISBN: 
960-15-2397-9
Book pages: 
106
Publication Place: 
Αθήνα