Product

Η πτώση των φύλ(λ)ων

Product

Η πτώχευση της ενδοχώρας

Η πτώσις των αετών

Κωδικός:
75901
Manufacturer: 
Description: 

Όταν στο πρώτο επίσημο συνέδριο των Σιωνιστών στην Βασιλεία της Ελβετίας, το 1897, ο πρόεδρός τους, Χέρτσλ, εξέθετε το χρονοδιάγραμμα των απαραίτητων διεργασιών, που έπρεπε να ακολουθήσει ο εβραϊσμός της διασποράς για τον εικοστό αιώνα, κανείς από τους μεγάλους αυτοκράτορες της εποχής δεν πίστευε ότι η εβραϊκή εποποιία, για την κυριαρχία του κόσμου, που θα άρχιζε σε λίγα χρόνια, θα είχε ως πρώτα θύματα τους ίδιους τους "Αετούς", που ηγεμόνευαν μοναρχικά στις αυτοκρατορίες τους. Κανείς δεν έδωσε σημασία στα περίφημα πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών, που κυκλοφόρησαν λίγο αργότερα.

17,17 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Όταν στο πρώτο επίσημο συνέδριο των Σιωνιστών στην Βασιλεία της Ελβετίας, το 1897, ο πρόεδρός τους, Χέρτσλ, εξέθετε το χρονοδιάγραμμα των απαραίτητων διεργασιών, που έπρεπε να ακολουθήσει ο εβραϊσμός της διασποράς για τον εικοστό αιώνα, κανείς από τους μεγάλους αυτοκράτορες της εποχής δεν πίστευε ότι η εβραϊκή εποποιία, για την κυριαρχία του κόσμου, που θα άρχιζε σε λίγα χρόνια, θα είχε ως πρώτα θύματα τους ίδιους τους "Αετούς", που ηγεμόνευαν μοναρχικά στις αυτοκρατορίες τους. Κανείς δεν έδωσε σημασία στα περίφημα πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών, που κυκλοφόρησαν λίγο αργότερα. Τότε θεωρήθηκαν πλαστά αντισημιτικά κείμενα, κατασκευασμένα από τις μυστικές υπηρεσίες του Τσάρου, καθαρά για προπαγανδιστικούς σκοπούς. Μετά από έναν αιώνα, παρατηρούμε ότι όλες οι εντολές εκπληρώθηκαν σύμφωνα με τα χρονοδιαγράμματα. Ακόμα και η ίδρυση του ισραηλιτικού κράτους. Ο αναγνώστης θα διαπιστώσει μόνος του, για ποιούς λόγους έγινε ο Α΄ Παγκόσμιος Πόλεμος και γιατί έπρεπε να πέσουν πρώτα οι "Αετοί" και μετά οι αυτοκρατορίες.
Subtitle: 
Η προαποφασισμένη από τον σιωνισμό πτώση των μεγάλων βασιλέων της Ευρώπης: Ιστορική έρευνα στα αρχεία των πρωταγωνιστών
Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-7076-26-5
Book pages: 
380
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Γεννήθηκε το 1935 στην Κωνσταντινούπολη, η καταγωγή του όμως είναι από την Βήσσανη της Ηπείρου. Οικογενειακώς εγκαθίστανται στην Ελλάδα την άνοιξη του 1940 και γνωρίζει από μικρή ηλικία τις συνέπειες και την φρίκη του πολέμου και της Κατοχής καθώς και την αγριότητα του εμφυλίου πολέμου.
Σπούδασε Χημεία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και εργάστηκε σε μεγάλες ιδιωτικές χημικοτεχνικές βιομηχανίες στον τομέα παραγωγής, ενώ συγχρόνως σπούδαζε οικονομικές επιστήμες στην ΑΣΟΕ (σημερινό οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών).
Έχοντας την πεποίθηση ότι το εθνικό συμφέρον προηγείται του ατομικού εκδίδει το 1986 το πρώτο του έργο με τίτλο "Ιστορικές Αλήθειες για την Ελληνική Πραγματικότητα", όπου προδιαγράφει την μελλοντική αποτυχία του ΠΑΣΟΚ στην οικονομική πορεία της χώρας με την επιχειρούμενη σοσιαλιστικοποίηση, που είχε το όνομα "Αλλαγή". Το 1994 εκδίδει το δεύτερο βιβλίο του "Κοινωνικές Αλλαγές και Πολιτικές Ευθύνες", όπου αναλύει την ισοπέδωση της ελληνικής κοινωνίας από τις ξενόφερτες συνήθειες που προωθεί ο αμερικανικός εξουσιασμός. Το 1996 η "Νέα Θέση" εκδίδει το βιβλίο του οι "Έλληνες, οι Γείτονες και οι Εβραίοι" και ακολουθούν μια σειρά άλλων έργων, όπως ο τόμος της παρούσης τριλογίας που έχετε στα χέρια σας, ενώ ακολουθούν τα υπό έκδοση "Κομματοκρατία, η Δημοκρατία των Αχρείων" και η "Άλλη Άποψη".

Subtitle: 
Η προαποφασισμένη από τον σιωνισμό πτώση των μεγάλων βασιλέων της Ευρώπης: Ιστορική έρευνα στα αρχεία των πρωταγωνιστών
Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-7076-26-5
Book pages: 
380
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο