Product

Η σοφία των αρχαίων Ελλήνων για παιδιά και για νέους

Product

Η σοφία των Ελλήνων Πατέρων

Η σοφία των άστρων και οι ρυθμοί του χρόνου

Κωδικός:
125979
Manufacturer: 
Description: 

Ανακαλύψτε τους επτά κύκλους της ζωής σας.

Κάθε χρονιά της ζωής σας διέπεται από τους Επτά Κύκλους ή Επτά Βιόρυθμους. Οι Βιόρυθμοι είναι διαφορετικοί για κάθε άνθρωπο και καθορίζονται με βάση την προσωπική ημερομηνία γεννήσεως.

Ανακαλύψτε τους δικούς σας βιόρυθμους και τη σημασία που έχουν για τη ζωή σας. ποιο χρονικό διάστημα είναι κατάλληλο για συναισθηματικές κινήσεις; Για επαγγελματικά ανοίγματα; Για δεσμεύσεις; Για επενδύσεις;

17,16 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ανακαλύψτε τους επτά κύκλους της ζωής σας. Κάθε χρονιά της ζωής σας διέπεται από τους Επτά Κύκλους ή Επτά Βιόρυθμους. Οι Βιόρυθμοι είναι διαφορετικοί για κάθε άνθρωπο και καθορίζονται με βάση την προσωπική ημερομηνία γεννήσεως. Ανακαλύψτε τους δικούς σας βιόρυθμους και τη σημασία που έχουν για τη ζωή σας. ποιο χρονικό διάστημα είναι κατάλληλο για συναισθηματικές κινήσεις; Για επαγγελματικά ανοίγματα; Για δεσμεύσεις; Για επενδύσεις;
Subtitle: 
Μέλλον και γνώση
Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-87432-9-Χ
Book pages: 
246
Book Dimensions: 
23χ16
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Αθηνά Κουζή, αστροφιλόσοφος, γεννήθηκε στην Αθήνα, στο Ζώδιο του Τοξότη. Έγινε μέλος σε μεταφυσικές σχολές του εξωτερικού και του εσωτερικού. Παρακολούθησε μαθήματα, σεμινάρια, ερευνητικά προγράμματα στην Αμερική και την Αγγλία. Το μονοπάτι της Αστρολογίας προστέθηκε στο ερευνητικό της πλαίσιο και ειδικεύτηκε στην εσωτερική Αστρολογία. Είναι πτυχιούχος των σχολών The Mayo School of Astrology (Αγγλία), The International College of Astrology (Αμερική) και The Rosicrucian Fellowship - Metaphysical Astrology (Αμερική).
Μελέτησε το ινδικό σύστημα αστρολογίας και τη παραδοσιακή γνώση. Ενσωμάτωσε τις νεότερες μεθόδους "Harmonics", "Ψυχολογικής Προσέγγισης", "Hermetic Astrology" στις δικές της αναζητήσεις και προσέγγισε το ερευνητικό κίνημα της Νέας Εποχής που απαριθμεί σοβαρούς μελετητές και επιστήμονες από όλο τον κόσμο. Η έρευνά της συνεχίζεται. Ίδρυσε το Διεθνές Αστροβιορυθμικό Κέντρο ΟΜ και τη Μυστική Σχολή της Γνώσης, ως κέντρα διοχέτευσης γνώσης και εσωτερισμού για το μέλλον.

Subtitle: 
Μέλλον και γνώση
Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-87432-9-Χ
Book pages: 
246
Book Dimensions: 
23χ16
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο