Product

Η σταυρωμένη αντίσταση

Product

Η σταυρωμένη βασίλισσα

Η σταυρωμένη βασίλισσα

Κωδικός:
123899
Manufacturer: 
Description: 

Εκείνη ονομάζεται Ινές δε Κάστρο. Εκείνος ονομάζεται ντον Πέντρου, διάδοχος του θρόνου της Πορτογαλίας. Είναι είκοσι χρόνων. Αγαπιούνται. Είμαστε στα 1340. Γράφουν χωρίς να το ξέρουν μία από τις ωραιότερες σελίδες στο μεγάλο βιβλίο των μυθικών ερώτων. Θα βρεθούν στην παγίδα μιας τρομακτικής μηχανορραφίας, συντριμμένοι ανάμεσα στη λογική του Κράτους και στη λογική της Καρδιάς.

7,17 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Εκείνη ονομάζεται Ινές δε Κάστρο. Εκείνος ονομάζεται ντον Πέντρου, διάδοχος του θρόνου της Πορτογαλίας. Είναι είκοσι χρόνων. Αγαπιούνται. Είμαστε στα 1340. Γράφουν χωρίς να το ξέρουν μία από τις ωραιότερες σελίδες στο μεγάλο βιβλίο των μυθικών ερώτων. Θα βρεθούν στην παγίδα μιας τρομακτικής μηχανορραφίας, συντριμμένοι ανάμεσα στη λογική του Κράτους και στη λογική της Καρδιάς. Από την Πορτογαλία στην πεδιάδα της Βενετίας, από την Καστίλλη στα παλάτια των παπών, ο Ζιλμπέρ Σινουέ μας παρασύρει στην καρδιά μιας μυθικής ιστορικής τοιχογραφίας όπου η αγνότητα των αισθημάτων έρχεται σε σύγκρουση με τη σκληρότητα των καιρών, ο φλογερός έρωτας με τις πολιτικές φιλοδοξίες. Μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας, τραγωδίας και συνωμοσίας, ξαναζωντανεύει τη διάσημη και μυθική ιστορία του τρελού πάθους δύο ανθρώπων που ακόμη κι ο θάνατος δε θα καταφέρει να χωρίσει.
Subtitle: 
Ιστορικό μυθιστόρημα
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-453-193-Χ
Book pages: 
363
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Ζιλμπέρ Σινουέ γεννήθηκε το 1947 στην Αίγυπτο, πράγμα που τον επηρέασε αργότερα ως προς την επιλογή των θεμάτων τα οποία χρησιμοποίησε ατα μυθιστορήματά του. Ο πατέρας του ήταν Αιγύπτιος, η μητέρα του Γαλλίδα, ενώ η γιαγιά του Ελληνίδα. Για το έργο του Ζιλμπέρ Σινουέ εκφράστηκε με τα πλέον εγκωμιαστικά λόγια ο Πιερ Γκριμάλ, επιφανής ιστορικός μελετητής. Τον χαρακτήρισε τον σπουδαιότερο και αρτιότερο σύγχρονο συγγραφέα ιστορικού μυθιστορήματος, ο οποίος βασίζεται πάντοτε σε αρχειακό υλικό και επισταμένη έρευνα. Τα έργα του έχουν αποσπάσει σημαντικά βραβεία, όπως το Jeand’heurs (Βραβείο Ιστορικού Μυθιστορήματος), το Prix des Romancieres, το Grand Prix de Litterature Policiere και το γαλλικό Βραβείο των Βιβλιοπωλών. Έργα του: "Η πορφύρα και η ελιά", "Η Αιγυπτία", "Η κόρη του Νείλου", "Το ζαφείρι του Θεού", "Το αγόρι της Φλάνδρας", "Η σοφία της Ανατολής", "Μέρες και νύχτες της ζωής του" κ.ά.

Subtitle: 
Ιστορικό μυθιστόρημα
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-453-193-Χ
Book pages: 
363
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο