Κατηγορίες
 
- Xριστουγεννιάτικα βιβλία - Δώρα
- ΔΩΡΕΑΝ ΒΙΒΛΙΑ -
eBooks
Βιογραφίες
Γενικά βιβλία
Γεύση Διατροφή
Γλώσσα
Εφαρμοσμένες επιστήμες
Θρησκεία
Ιστορία. Γεωγραφία
Καλές τέχνες
Κοινωνικές επιστήμες
Λογοτεχνία
Φιλοσοφία
Φιλοσοφία. Παραφυσικά φαινόμενα. Ψυχολογία
Φυσικές και θετικές επιστήμες
 
   Προσφορές
 
prosfores
 
   Ψηφοφορίες
 
Αγοράζετε μεταχειρισμένα βιβλία:
Σε καμιά περίπτωση.
Μονό σε περίπτωση που δεν υπάρχει καινούργιο.
Γιατί όχι; Αν είναι σε καλή κατάσταση.
Ναι, είναι πολύ πιο οικονομικό.
[ Αποτελέσματα ]
72884 Ψήφοι
115 Σχόλια
 
   Facebook
Η σόγια και το ψαρόλαδο

Η σόγια και το ψαρόλαδο

Κωδικός: 109676

Διατροφικά δοκίμια
Συγγραφέας: Ζωιόπουλος, Παντελής
Εκδότης: Έμβρυο
ISBN: 960-8002-27-3
Έτος Έκδοσης: 2005
Κωδικός προϊόντος: 109676

Λιανική τιμή:15.28EUR

τιμή bibliopolio.gr 13.75EUR

Έκπτωση: 1.53EUR
10%

 
Αποστολή σε<br> 1-2 ημέρες. Αποστολή σε
1-2 ημέρες.

Ποσότητα


Περιγραφή Είδους: Βιβλίο

Κάτω από τον τίτλο Η σόγια και το ψαρόλαδο, δύο λέξεις παρμένες από ένα δίστιχο του Νίκου Καββαδία, συγκεντρώνονται ορισμένα αγροτικά δοκίμια του συγγραφέα που έχουν κατά καιρούς δημοσιευτεί και βρίσκονται διάσπαρτα στον ημερήσιο και περιοδικό, επιστημονικό και συνήθη Τύπο.

Τα δοκίμια χωρίζονται σε τέσσερις κατηγορίες: σχόλια, επισκοπήσεις, επιφυλλίδες και βιβλιοκρισίες.
Αν και ο σύνδεσμος μεταξύ τους εμφανίζεται να είναι σε μερικές περιπτώσεις ολίγον χαλαρός, εν τούτοις για όλα τα δοκίμια το διατροφικό στοιχείο είναι σημείο κομβικό, ενώ ο ρόλος του πρωτογενούς τομέα και ιδιαίτερα της διατροφής των αγροτικών ζώων αλλά και εκείνος της μεταποίησης στη μορφή της βιομηχανίας ζωοτροφών προεξέχουν σαν αιτίες των πρόσφατων διατροφικών κρίσεων.

Τα δοκίμια στην παρούσα συλλογή δημοσιεύονται κατά κανόνα αυτούσια, όπως εμφανίστηκαν για πρώτη φορά σε έντυπη μορφή. Εν τούτοις ο συγγραφέας προσέθεσε στο τέλος κάθε δοκιμίου σημειώσεις για να δώσει τις πρώτες αντιδράσεις, αλλά και για να συμπληρώσει ή να εξηγήσει πιο ελεύθερα ορισμένα σημεία.


Λεπτομέρειες Είδους: Βιβλίο

Υπότίτλος: Διατροφικά δοκίμια
Κωδικός προϊόντος: 109676
ISBN: 960-8002-27-3
Γλώσσα: Ελληνικά
Μήνας Έκδοσης: Σεπτεμβρίος
Έτος Έκδοσης: 2005
Τόπος Έκδοσης: Αθήνα
Αριθμός Σελίδων: 176
Είδος: Βιβλίο
Εξώφυλλο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόμοι: 1
Διαστάσεις: 24χ17



Ζωιόπουλος, Παντελής

O Παντελής Ζωιόπουλος γεννήθηκε το 1945 στου Ζωγράφου Αττικής Σπούδασε τη Γεωπονία στην Αθήνα και πήρε διδακτορικό στο Aberdeen Σκωτίας Σήμερα διδάσκει τη Ζωοτεχνία στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Έχει μεγάλη εμπειρία στα Κοινοτικά θέματα και προήδρευσε κατ επανάληψη της Ομάδας Εμπειρογνωμόνων του Συμβουλίου στις Βρυξέλλες για την έκδοση νομοθεσίας στον τομέα του Προσκλήθηκε να δώσει ομιλίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό εκλαϊκεύοντας τις αιτίες των σύγχρονων διατροφικών κρίσεων Έχει δημοσιεύσει πολλές εργασίες σε ελληνικά και ξένα επιστημονικά περιοδικά επιφυλλίδες στον κυριακάτικο Τύπο και τΙς συλλογές αγροτικών και διατροφικών δοκιμίων "Το ψωμί και το αλάτι" και "Η σόγια και το ψαρόλαδο" αντίστοιχα

Άλλα βιβλία του συγγραφέα

Θεόφιλος  Το ψωμί και το αλάτι  

 
 
 
 
Δεν υπάρχουν κριτικές προϊόντων.
 
 
 
Γράψτε μια νέα κριτική
 
 
 
 
 
   Καλάθι αγορών
 
Αδειο καλάθι
 
Δωρεάν αποστολή  με παραγγελίες άνω των 70.00EUR στην Ελλάδα.
 
   Εκδότής
 
Έμβρυο
Αλλα προϊόντα
 
   Παλιά & σπάνια βιβλία
 
 
   Σπάνια Βιβλία
 
Ομάδα Εβδομαδιαία αθλητική εφημερίδα Τεύχος 10ον
Ομάδα Εβδομαδιαία αθλητική εφημερίδα Τεύχος 10ον
Μη διαθέσιμη τιμή ...
 
   Ειδοποιήσεις
 
ΕιδοποιήσειςΕιδοποιείστε με για
αλλαγές/ανανεώσεις
του προϊόντος
Η σόγια και το ψαρόλαδο
 
Powered by osCommerce
Copyright ©2002-2019 geostatik & bibliopolio.gr . All rights reserved.