Product

Η σύμβαση εξηρτημένης εργασίας με το δημόσιο

Product

Η σύμβαση θαλάσσιας περιήγησης

Η σύμβαση έργου κατά τον ΑΚ

Κωδικός:
149438
Description: 

Η σύμβαση έργου είναι από τις σημαντικότερες στην πράξη συμβάσεις και ταυτόχρονα από τις πιο δυσερμήνευτες. Η παρούσα μονογραφία επιλύει τα ζητήματα της συγκεκριμένης σύμβασης.

Μερικά μόνο από αυτά είναι η ευθύνη του εργολάβου για την καθυστέρηση στην εκτέλεση του έργου, η ευθύνη για ελλείψεις του έργου ή για υπερβάσεις του προϋπολογισμού, οι συνέπειες πτώχευσης του εργολάβου υπό τον νέο Πτωχευτικό Κώδικα, η καταγγελία της σύμβασης από τον εργοδότη αλλά και οι τριμερείς σχέσεις των μερών, και η ευθύνη τους, στη σύμβαση της ανέγερσης οικοδομής με "αντιπαροχή".

37,80 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η σύμβαση έργου είναι από τις σημαντικότερες στην πράξη συμβάσεις και ταυτόχρονα από τις πιο δυσερμήνευτες. Η παρούσα μονογραφία επιλύει τα ζητήματα της συγκεκριμένης σύμβασης. Μερικά μόνο από αυτά είναι η ευθύνη του εργολάβου για την καθυστέρηση στην εκτέλεση του έργου, η ευθύνη για ελλείψεις του έργου ή για υπερβάσεις του προϋπολογισμού, οι συνέπειες πτώχευσης του εργολάβου υπό τον νέο Πτωχευτικό Κώδικα, η καταγγελία της σύμβασης από τον εργοδότη αλλά και οι τριμερείς σχέσεις των μερών, και η ευθύνη τους, στη σύμβαση της ανέγερσης οικοδομής με "αντιπαροχή".
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-445-506-0
Book pages: 
279
Publication Place: 
Αθήνα
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-445-506-0
Book pages: 
279
Publication Place: 
Αθήνα