Product

Η τελευταία μέρα του μεσοκαλόκαιρου

Product

Η τελευταία μοίρα του βορρά

Η τελευταία μέρα του Σωκράτη

Κωδικός:
47149
Description: 

Είναι το όγδοο βιβλίο του Ν. Μαργιωρή και πρωτοεκδόθηκε το 1978 (δύο εκδόσεις). Παρουσιάζει τον αληθινό Πλατωνικό Σωκράτη, που με τις τελευταίες του ομολογίες αποδεικνύει το μεγάλο του πιστεύω για την αιωνιότητα της πνευματοψυχής του, γελοιοποιώντας έτσι το αντίθετα πρεσβευόμενο των οπαδών του υλισμού.
Τέλειος εκπρόσωπος των Ελευσινίων Μυστηρίων διατυπώνει τους ορισμούς της μεταφυσικής και καθιερώνει έναν σκεπτικισμό κατάλληλο για τις πέραν από της συνειδητής, γνωστής μας αντιλήψεις, τις άλλες που ανεβάζουν τον θνητό στα ύψη της Αθανασίας.

8,26 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Είναι το όγδοο βιβλίο του Ν. Μαργιωρή και πρωτοεκδόθηκε το 1978 (δύο εκδόσεις). Παρουσιάζει τον αληθινό Πλατωνικό Σωκράτη, που με τις τελευταίες του ομολογίες αποδεικνύει το μεγάλο του πιστεύω για την αιωνιότητα της πνευματοψυχής του, γελοιοποιώντας έτσι το αντίθετα πρεσβευόμενο των οπαδών του υλισμού. Τέλειος εκπρόσωπος των Ελευσινίων Μυστηρίων διατυπώνει τους ορισμούς της μεταφυσικής και καθιερώνει έναν σκεπτικισμό κατάλληλο για τις πέραν από της συνειδητής, γνωστής μας αντιλήψεις, τις άλλες που ανεβάζουν τον θνητό στα ύψη της Αθανασίας. Η Τελευταία Μέρα του Σωκράτη ανοίγει τις προοπτικές για μια νέα ζωή στον άνθρωπο. Σχίζει τα παραπετάσματα του θανάτου και μας παρουσιάζει την αιωνιότητα. Μια νέα εποχή που ήταν προϊόν των Ελευσινίων Μυστηρίων. Γι’ αυτό και έγραψε τον Σωκράτη μετά το βιβλίο του Ελευσίνια Μυστήρια. Κάθε βιβλίο του συγγραφέα είναι η επόμενη σκάλα για την ανύψωση του ανθρώπου στα ουράνια ύψη, όπου η αιωνιότητα με την υπερβατικότητα συμπορεύονται και συνουσιάζονται.
Subtitle: 
Η μεταφυσική φιλοσοφία στο απόγειο της δόξας της
Publications Date: 
1988
Book pages: 
152
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο σύγχρονος φιλόσοφος και πνευματικός δάσκαλος Νικόλαος Ν. Μαργιωρής (1913-1993) υπήρξε μία σύγχρονη πνευματική μορφή.
Δίδαξε ακατάπαυστα επί σειρά δεκαετιών ενώ συνέγραψε πλείστα μεταφυσικά και πρακτικά συγγράμματα μεταξύ των οποίων: "Γένεση και θάνατος των κόσμων", "Μεταθανάτια ζωή", "Χριστοκεντρικός και χριστοκρατικός μυστικισμός", "Πατάτιος ο ταπεινός", "Η θειουργία διδάσκει τον αιώνιο δρόμο της ψυχής", "Δίτομη μεταφυσική εγκυκλοπαίδεια", "Μυστική διδασκαλία" (τρεις τόμοι), "Δραβίδες οι πρόγονοι των Ελλήνων", "Πυθαγόρεια Αριθμοσοφία", "Αποσυμβολισμός της ελληνικής μυθολογίας", κ.ά.

Subtitle: 
Η μεταφυσική φιλοσοφία στο απόγειο της δόξας της
Publications Date: 
1988
Book pages: 
152
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο