Κατηγορίες
 
- Xριστουγεννιάτικα βιβλία - Δώρα
- ΔΩΡΕΑΝ ΒΙΒΛΙΑ -
eBooks
Βιογραφίες
Γενικά βιβλία
Γεύση Διατροφή
Γλώσσα
Εφαρμοσμένες επιστήμες
Θρησκεία
Ιστορία. Γεωγραφία
Καλές τέχνες
Κοινωνικές επιστήμες
Λογοτεχνία
Φιλοσοφία
Φιλοσοφία. Παραφυσικά φαινόμενα. Ψυχολογία
Φυσικές και θετικές επιστήμες
 
   Προσφορές
 
prosfores
 
   Ψηφοφορίες
 
Αγοράζετε μεταχειρισμένα βιβλία:
Σε καμιά περίπτωση.
Μονό σε περίπτωση που δεν υπάρχει καινούργιο.
Γιατί όχι; Αν είναι σε καλή κατάσταση.
Ναι, είναι πολύ πιο οικονομικό.
[ Αποτελέσματα ]
72954 Ψήφοι
115 Σχόλια
 
   Facebook
Η χημεία στο πιάτο

Η χημεία στο πιάτο

Κωδικός: 131580

Θεραπευτικά και μικροθρεπτικά συστατικά των τροφών
Συγγραφέας: Βάρβογλης, Αναστάσιος Γ.
Εκδότης: Κάτοπτρο
ISBN: 960-6717-24-0
Έτος Έκδοσης: 2008
Κωδικός προϊόντος: 131580

Λιανική τιμή:28.62EUR

τιμή bibliopolio.gr 25.76EUR

Έκπτωση: 2.86EUR
10%

 
Αποστολή σε<br> 1-2 ημέρες. Αποστολή σε
1-2 ημέρες.

Ποσότητα


Περιγραφή Είδους: Βιβλίο

- Ποιες ουσίες δρουν εναντίον του στρες και ποιες θεωρούνται ελιξήρια νεότητας;
- Αληθεύει ότι είκοσι κεράσια ισοδυναμούν με ένα δισκίο ασπιρίνης;
- Η έλλειψη ποιας ουσίας θεωρείται υπεύθυνη για ποικίλες ψυχικές διαταραχές, ακόμη και για την κλεπτομανία;
- Ποια τρόφιμα καταπολεμούν την αϋπνία;
- Με ποιον τρόπο ωφελούν τα κουκιά;
- Υπάρχουν τροφές που μειώνουν την επιθυμία για κάπνισμα;
- Το λευκό ή το κόκκινο κρασί υπερέχει σε θεραπευτικές ουσίες;
- Πώς δρουν τα σιαλικά οξέα, η σφιγγοσίνη, η μολυβδοπτερίνη, η ρεσβερατόλη και άλλες διακόσιες περίπου ουσίες που βρίσκονται στις τροφές μας;
- Γιατί το μητρικό γάλα δρα ως μικροβιοκτόνο;
- Σε τι μας χρειάζονται τα ποιλυακόρεστα οξέα και πού βρίσκονται;
- Ποιο ρόλο έχουν κάποια σπάνια σάκχαρα όπως η μαννόζη;
- Γιατί ο Ιπποκράτης συνιστούσε χυλό κριθαριού στους ασθενείς;

Εάν σας απασχολούν τα παραπάνω και πολλά παρόμοια ερωτήματα, θα βρείτε τις απαντήσεις στο παρόν βιβλίο, μαζί με πολυάριθμα ενδιαφέροντα δεδομένα σχετικά με τη χημεία των συστατικών των τροφίμων, τη διατροφή και την υγεία. Βιταμίνες, ιχνοστοιχεία, αντιοξειδωτικά και πληθώρα ουσιών που απαντούν στα τρόφιμα ως ελάσσονα συστατικά, ευεργετικά για την υγεία, εξετάζονται για πρώτη φορά με διεξοδικό τρόπο υπό το πρίσμα των νεότερων επιτευγμάτων της επιστήμης.


Λεπτομέρειες Είδους: Βιβλίο

Υπότίτλος: Θεραπευτικά και μικροθρεπτικά συστατικά των τροφών
Κωδικός προϊόντος: 131580
ISBN: 960-6717-24-0
Γλώσσα: Ελληνικά
Μήνας Έκδοσης: Μαΐος
Έτος Έκδοσης: 2008
Τόπος Έκδοσης: Αθήνα
Αριθμός Σελίδων: 324
Είδος: Βιβλίο
Εξώφυλλο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόμοι: 1
Διαστάσεις: 23χ17



Βάρβογλης, Αναστάσιος Γ.

Ο Αναστάσιος Βάρβογλης διατέλεσε καθηγητής Οργανικής Χημείας στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Πλέον αντικείμενό του αποτελεί η συγγραφή ιστορικών και εκπαιδευτικών βιβλίων Χημείας ενώ παράλληλα συνεχίζει να δραστηριοποιείται στο χώρο της εκλαΐκευσής της έχοντας ήδη έξι βιβλία αυτού του είδους στο ενεργητικό του Επίσης είναι τακτικός συνεργάτης της ελληνικής έκδοσης του περιοδικού Scientific American

Άλλα βιβλία του συγγραφέα

    Ελλάς  Επίτομη οργανική χημεία  Η κρυφή γοητεία της χημείας  

 
 
 
 
Δεν υπάρχουν κριτικές προϊόντων.
 
 
 
Γράψτε μια νέα κριτική
 
 
 
   Σχετικές κατηγορίες
Διατροφή Τροφή
 
 
 
   Καλάθι αγορών
 
Αδειο καλάθι
 
Δωρεάν αποστολή  με παραγγελίες άνω των 70.00EUR στην Ελλάδα.
 
   Εκδότής
 
Κάτοπτρο
Αλλα προϊόντα
 
   Παλιά & σπάνια βιβλία
 
 
   Σπάνια Βιβλία
 
Περί Του Οικονομικού Προβλήματος Της Εκκλησίας Της Ελλάδος
Περί Του Οικονομικού Προβλήματος Της Εκκλησίας Της Ελλάδος
40.00EUR
 
   Ειδοποιήσεις
 
ΕιδοποιήσειςΕιδοποιείστε με για
αλλαγές/ανανεώσεις
του προϊόντος
Η χημεία στο πιάτο
 
Powered by osCommerce
Copyright ©2002-2019 geostatik & bibliopolio.gr . All rights reserved.