Product

Η χρυσή πηγή

Product

Η χρυσή πύλη της Δύσης

Η χρυσή πλατίνα

Κωδικός:
125936
Description: 

Ζούμε σε μια εποχή που η μουσική κυκλοφορεί απλά και μόνο για να γίνει ringtone. Οδηγούμαστε συχνά πυκνά στο ερώτημα αν τελικά θέλουμε να ακούμε μουσική ή τραγούδια μέσα από κινητά.

Έχει μεγάλη σημασία να γνωρίζει κάποιος τι συμβαίνει μπροστά αλλά και πίσω από τα πολλά φώτα.

Tο μόνο που χρειάζεται να κάνει είναι μια μεγάλη βόλτα σε έναν κόσμο που μοιάζει να ξεχειλίζει από χρήμα, δόξα, αλλά και ίντριγκα.

Ένα ταξίδι που εξελίσσεται σε περιπέτεια καθώς έχει στόχο του την ανακάλυψη της… χρυσής πλατίνας.

18,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of print but in stock

Ζούμε σε μια εποχή που η μουσική κυκλοφορεί απλά και μόνο για να γίνει ringtone. Οδηγούμαστε συχνά πυκνά στο ερώτημα αν τελικά θέλουμε να ακούμε μουσική ή τραγούδια μέσα από κινητά. Έχει μεγάλη σημασία να γνωρίζει κάποιος τι συμβαίνει μπροστά αλλά και πίσω από τα πολλά φώτα. Tο μόνο που χρειάζεται να κάνει είναι μια μεγάλη βόλτα σε έναν κόσμο που μοιάζει να ξεχειλίζει από χρήμα, δόξα, αλλά και ίντριγκα. Ένα ταξίδι που εξελίσσεται σε περιπέτεια καθώς έχει στόχο του την ανακάλυψη της… χρυσής πλατίνας. Οι άνθρωποι, οι δισκογραφικές εταιρείες, οι φανερές και οι υπόγειες αγοραπωλησίες, οι μετακινήσεις στελεχών, οι υποσχέσεις, οι αντιπαραθέσεις, οι μάνατζερ, τα εμπόδια, τα δισεκατομμύρια, τα συμβόλαια, οι πρωταγωνιστές, οι παραγωγοί, οι στιχουργοί, τα στούντιο, οι μεταγραφές, τα μεροκάματα, οι αποτυχίες, οι κόντρες, το απίθανο παρασκήνιο, το νυχτερινό πρωτάθλημα, οι κορυφαίες πωλήσεις, τα ποσοστά, η ΑΕΠΙ, τα Top, η ifpi, τα πρόσωπα-κλειδιά, οι χρυσοί και οι πλατινένιοι δίσκοι, τα best seller, οι δίσκοι όλων των εποχών, οι πιο εμπορικοί σταρ του πενταγράμμου, οι σταθερές αξίες, το music control, οι κορυφαίοι επιχειρηματίες, τα συμφέροντα, τα άδυτα της δισκογραφίας, οι μικροί και οι μεγάλοι ήρωες και όλες οι ιστορίες που αγγίζουν το πλατύ κοινό.
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-14-1641-2
Book pages: 
319
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Βασίλης Λούκας πιστεύει ότι γεννήθηκε για να κάνει εκπομπές στο ραδιόφωνο και στην τηλεόραση. Όταν μπήκε στη νομική θεώρησε ότι βρήκε την ευκαιρία που ζητούσε. Από μικρός άλλωστε ήθελε να ξυπνάει αργά, να ξενυχτάει, να γράφει πολύ, να κάνει τον dj, να ταξιδεύει, να παίζει αλλά και να βλέπει ποδόσφαιρο με τους κολλητούς του, να διαβάζει για αγαπημένους ήρωες, να δημοσιεύει άρθρα του σε εφημερίδες και περιοδικά.
Τα ίδια εξακολουθεί να κάνει και σήμερα, πτυχιούχος πλέον, αν και νοσταλγεί τα παιδικά του χρόνια στην Τρίπολη, στην Κυψέλη και στο τέρμα Πατησίων.
Οι αγώνες μπάσκετ του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ που παρακολουθεί ανελλιπώς και οι πολλές ταινίες που βλέπει τον κάνουν να νιώθει ότι είναι πάλι πιτσιρικάς.

Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-14-1641-2
Book pages: 
319
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο