Product

Η ψυχολογία

Product

Η ψυχολογία σήμερα

Η ψυχολογία μας με το χρήμα

Κωδικός:
44001
Description: 

Ένα βιβλίο για τη σχέση μας με το χρήμα.
Τελικά τι είμαστε;
Αφεντικά ή σκλάβοι του;
Το χρησιμοποιούμε ή μας χρησιμοποιεί;
Το πρώτο βήμα για να βγεις από την παγίδα είναι ν' αναγνωρίσεις πώς ακριβώς παγιδεύτηκες. Αυτή είναι μια από τις σημαντικές βοήθειες που έχει να σου προσφέρει αυτό το βιβλίο.

11,50 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ένα βιβλίο για τη σχέση μας με το χρήμα. Τελικά τι είμαστε; Αφεντικά ή σκλάβοι του; Το χρησιμοποιούμε ή μας χρησιμοποιεί; Το πρώτο βήμα για να βγεις από την παγίδα είναι ν' αναγνωρίσεις πώς ακριβώς παγιδεύτηκες. Αυτή είναι μια από τις σημαντικές βοήθειες που έχει να σου προσφέρει αυτό το βιβλίο. Ανακάλυψε ποιο από τα παρακάτω είναι το δικό σου οικονομικό στυλ. Τι είσαι με το χρήμα; - Παιχνιδιάρης - Τζογαδόρος - Τσιγκούνης - Ζουζούνι - Στρουθοκάμηλος - Μανιακός Ή έχεις κάποιο άλλο από τα 12 οικονομικά στυλ που αναλύονται λεπτομερώς; Γραμμένο από τον Γιώργο Πιντέρη με χιούμορ, όπως πάντα, το βιβλίο αυτό με τα αναλυτικά του ερωτηματολόγια σε βοηθά να συνειδητοποιήσεις ποια είναι η συναισθηματική σου σχέση με το χρήμα. Είναι για σένα απλώς ένα "εργαλείο" ή έχει μετατραπεί σε υποκατάστατο της αγάπης, της ασφάλειας, της αυτοεκτίμησης ή κάποιου άλλου σημαντικού συναισθήματος; - Τι κάνεις με τις πιστωτικές κάρτες; - Πώς επηρεάζει το χρήμα τις ερωτικές σου σχέσεις; - Πώς διαπαιδαγωγείς οικονομικά τα παιδιά σου; - Δεν είναι ανάγκη να είσαι πλούσιος για να έχεις πλούσια ποιότητα ζωής.
Subtitle: 
Το χρήμα κι εμείς
Publications Date: 
2000
Book ISBN: 
960-03-2922-2
Book pages: 
212
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

O Γιώργος Πιντέρης είναι διδάκτωρ Συμβουλευτικής Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Ball State της Ιντιάνα. Έκανε σπουδές στο Λονδίνο στην Αεροναυπηγική. Σπούδασε Ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο του Μέριλαντ. Όλα τα χρόνια των σπουδών του δίδασκε παράλληλα καράτε. Ως ψυχολόγος έγινε γνωστός στο ελληνικό κοινό το 1977 από τη ραδιοφωνική εκπομπή "Γνώρισε τον εαυτό σου". Το 1978 αναχώρησε για τις ΗΠΑ, όπου ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές σπουδές και το διδακτορικό του στο Πανεπιστήμιο Ball State το 1982. Από τότε μέχρι σήμερα έχει κάνει πολλές ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές στην Ελλάδα και την Κύπρο. Έχει δώσει εκατοντάδες σεμινάρια και διαλέξεις σε όλη την Ελλάδα. Ζει και εργάζεται στη Γλυφάδα, κάνοντας ατομικές συνεδρίες, οργανώνοντας ομάδες αυτοβελτίωσης και δίνοντας εκπαιδευτικά σεμινάρια. Παίζει κιθάρα και PlayStation... Του αρέσει να υπερηφανεύεται πως είναι ο πρώτος που δίδαξε καράτε στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.

Subtitle: 
Το χρήμα κι εμείς
Publications Date: 
2000
Book ISBN: 
960-03-2922-2
Book pages: 
212
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο