Product

Η όαση στις φλόγες

Product

Η όγδοη ημέρα της δημιουργίας

Η όγδοη ημέρα της δημιουργίας

Κωδικός:
42908
Description: 

Βιώματα και τραυματικές εμπειρίες θέλει να εκφράσει αυτό το μυθιστόρημα.
"Ω Θεέ μου", θα φωνάξει γεμάτη απόγνωση μια γυναίκα, "γιατί μας έπλασες έτσι, ώστε να πρέπει να τρώμε τρεις φορές την ημέρα κι όχι μια φορά κάθε τρεις μέρες!"
Αποφεύγοντας να περιοριστεί σε συγκεκριμένους τόπους και εποχές, επεκτείνεται σε πλατύτερους χώρους για να εκφράσει την τραγωδία, που ακολούθησε τον πόλεμο και την κατοχή.
Να εικονογραφήσει την τραγικότητα της γενιάς του εμφύλιου πολέμου, το διωγμό της, αλλά και την ήττα της. Ήττα που δε θα την καταβάλει ωστόσο.

8,59 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Βιώματα και τραυματικές εμπειρίες θέλει να εκφράσει αυτό το μυθιστόρημα. "Ω Θεέ μου", θα φωνάξει γεμάτη απόγνωση μια γυναίκα, "γιατί μας έπλασες έτσι, ώστε να πρέπει να τρώμε τρεις φορές την ημέρα κι όχι μια φορά κάθε τρεις μέρες!" Αποφεύγοντας να περιοριστεί σε συγκεκριμένους τόπους και εποχές, επεκτείνεται σε πλατύτερους χώρους για να εκφράσει την τραγωδία, που ακολούθησε τον πόλεμο και την κατοχή. Να εικονογραφήσει την τραγικότητα της γενιάς του εμφύλιου πολέμου, το διωγμό της, αλλά και την ήττα της. Ήττα που δε θα την καταβάλει ωστόσο. Στις φυλακές, στις εξορίες, αλλά και μπροστά στο εκτελεστικό απόσπασμα θα διατηρήσει την πίστη της και την ελπίδα της για μια μέρα που θα 'ρθει, χωρίς να γνωρίζει ακόμα πότε.
Publications Date: 
1988
Book ISBN: 
960-208-348-4
Book pages: 
416
Book Dimensions: 
17χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
1988
Book ISBN: 
960-208-348-4
Book pages: 
416
Book Dimensions: 
17χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο