Product

Θάλεια

Product

Θάλεια

Θάλεια

Κωδικός:
64488
Manufacturer: 
Description: 

Η Θάλεια γύρισε την πλάτη στις προσδοκίες των γονιών της, έφυγε απ' τα Γιάννενα, σπούδασε γιατρός και προσπάθησε να χαράξει το δικό της δρόμο μακριά τους, στην Αθήνα. Οι φιλοδοξίες της - στοιχήματα που υπαγορεύονταν από οικογενειακές επιταγές και προσωπικές εμμονές - σκόνταφταν στους σκοπέλους της σύγχρονης ζωής και στους κόμπους της πονεμένης ψυχής της. Ένα ένα τα έπαιξε όλα τα χαρτιά της. Τελευταίο άφησε τον έρωτά της για τον Αχιλλέα. Όταν κάηκε κι αυτό, κατέρρευσε... Θέλοντας και μη, ξεκινάει ένα μακρύ, δύσκολο κι επίπονο ταξίδι στα άδυτα του είναι της.

13,75 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η Θάλεια γύρισε την πλάτη στις προσδοκίες των γονιών της, έφυγε απ' τα Γιάννενα, σπούδασε γιατρός και προσπάθησε να χαράξει το δικό της δρόμο μακριά τους, στην Αθήνα. Οι φιλοδοξίες της - στοιχήματα που υπαγορεύονταν από οικογενειακές επιταγές και προσωπικές εμμονές - σκόνταφταν στους σκοπέλους της σύγχρονης ζωής και στους κόμπους της πονεμένης ψυχής της. Ένα ένα τα έπαιξε όλα τα χαρτιά της. Τελευταίο άφησε τον έρωτά της για τον Αχιλλέα. Όταν κάηκε κι αυτό, κατέρρευσε... Θέλοντας και μη, ξεκινάει ένα μακρύ, δύσκολο κι επίπονο ταξίδι στα άδυτα του είναι της. Βρίσκεται αντιμέτωπη με φόβους που επιμελώς έκρυβε, παράπονα κι επιθυμίες ξεχασμένες. Θα αντέξει να αντικρίσει τον κόσμο γύρω της χωρίς παραμορφωτικούς φακούς; Θα καταφέρει να φωτίσει τις άγνωστες πτυχές της Θάλειας που ποτέ δεν τόλμησε να πλησιάσει; Θα ανακαλύψει μέσα της την τέχνη να ζει;
Subtitle: 
Μυθιστόρημα
Publications Date: 
2001
Book ISBN: 
960-04-1968-Χ
Book pages: 
283
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Βάνα Παπαθανασίου γεννήθηκε στην Αθήνα το Δεκέμβριο του 1961. Σπούδασε φαρμακοποιός στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας κι αυτό το επάγγελμα εξασκεί μέχρι σήμερα. Το πρώτο της βιβλίο είναι "Το σενάριο" (1991). Έχει ασχοληθεί με τη μετάφραση.

Subtitle: 
Μυθιστόρημα
Publications Date: 
2001
Book ISBN: 
960-04-1968-Χ
Book pages: 
283
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο