Product

Θέματα προσομοίωσης για υποψήφιους θετικής και τεχνολογικής κατεύθυνσης Γ΄ λυκείου

Product

Θέματα προσυμβατικής ευθύνης

Θέματα προσομοίωσης για υποψήφιους θεωρητικής κατεύθυνσης Γ΄ λυκείου

Κωδικός:
129898
Description: 

Τα "θέματα προσομοίωσης για τους υποψήφιους των πανελλαδικών εξετάσεων" αποτελούν ολοκληρωμένα διαγωνίσματα εξάσκησης με πρωτότυπα θέματα και μέτρο δυσκολίας ανάλογο με εκείνο των κανονικών εξετάσεων.

Η έκδοση των διαγωνισμάτων αυτών από το 2000 και εντεύθεν έτυχε ευμενούς υποδοχής από το σύνολο της εκπαιδευτικής κοινότητας και αποτελεί πλέον σημείο αναφοράς για τους έφηβους μαθητές μας και τους μαχόμενους εκπαιδευτικούς κάθε χρόνο πριν από τις πανελλαδικές εξετάσεις.

14,27 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Τα "θέματα προσομοίωσης για τους υποψήφιους των πανελλαδικών εξετάσεων" αποτελούν ολοκληρωμένα διαγωνίσματα εξάσκησης με πρωτότυπα θέματα και μέτρο δυσκολίας ανάλογο με εκείνο των κανονικών εξετάσεων. Η έκδοση των διαγωνισμάτων αυτών από το 2000 και εντεύθεν έτυχε ευμενούς υποδοχής από το σύνολο της εκπαιδευτικής κοινότητας και αποτελεί πλέον σημείο αναφοράς για τους έφηβους μαθητές μας και τους μαχόμενους εκπαιδευτικούς κάθε χρόνο πριν από τις πανελλαδικές εξετάσεις. Η Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδας ευχαριστεί τους εκατοντάδες συναδέλφους που κάθε χρόνο συμμετέχουν στις επιτροπές των διαγωνισμάτων και τα φροντιστήρια της χώρας τα οποία στηρίζουν ένα εγχείρημα βιωματικής εξάσκησης και ψυχολογικής προετοιμασίας των μαθητών. Με ιδιαίτερη ικανοποίηση οι Έλληνες εκπαιδευτικοί φροντιστές διαπιστώνουν ότι η αναγκαιότητα έκδοσης πρωτότυπων διαγωνισμάτων προσομοίωσης έχει διατυπωθεί ως πρόταση στον εθνικό διάλογο της παιδείας στο κεφάλαιο του εξεταστικού συστήματος και της διαδικασίας πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. [...] Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδας
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-8323-94-0
Book pages: 
334
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-8323-94-0
Book pages: 
334
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο