Product

Θα γίνω ντιζέζ

Product

Θα δεις θα σ' αρέσει

Θα γίνω ντιζέζ

Κωδικός:
168102
Description: 

Στα 1950, σε μια κρύα νύχτα του χειμώνα, ο Λ.Μ. δολοφόνησε την αρραβωνιαστικιά του, μια Κ.Μ., μέσα στο δωμάτιο 9 του ξενοδοχείου Σέρραι, στην οδό Εγνατία της Θεσσαλονίκης.
Στα 2005, ένας συγγραφέας, προσπαθώντας να ανασυστήσει, με τη μορφή νουβέλας, αυτήν την αληθινή ιστορία, συναντιέται με τους επιζώντες μάρτυρες της υπόθεσης και με τον δράστη, και καταγράφει τη μαρτυρία τους.
Μια αληθινή ιστορία, βγαλμένη μέσα από τη ζωή.
Μια αληθινή ζωή, βγαλμένη μέσα από τη συγγραφή.
Και μερικά αμείλικτα ερωτήματα: Ποια δύναμη οπλίζει το χέρι του φονιά;

6,21 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Στα 1950, σε μια κρύα νύχτα του χειμώνα, ο Λ.Μ. δολοφόνησε την αρραβωνιαστικιά του, μια Κ.Μ., μέσα στο δωμάτιο 9 του ξενοδοχείου Σέρραι, στην οδό Εγνατία της Θεσσαλονίκης. Στα 2005, ένας συγγραφέας, προσπαθώντας να ανασυστήσει, με τη μορφή νουβέλας, αυτήν την αληθινή ιστορία, συναντιέται με τους επιζώντες μάρτυρες της υπόθεσης και με τον δράστη, και καταγράφει τη μαρτυρία τους. Μια αληθινή ιστορία, βγαλμένη μέσα από τη ζωή. Μια αληθινή ζωή, βγαλμένη μέσα από τη συγγραφή. Και μερικά αμείλικτα ερωτήματα: Ποια δύναμη οπλίζει το χέρι του φονιά; Υπάρχουν λέξεις που να περιγράφουν ένα έγκλημα; Πώς κάνουν μπεεε τα πρόβατα στα αρχαία κείμενα;
Subtitle: 
Μια αληθινή ιστορία
Publications Date: 
2011
Book ISBN: 
960-501-440-8
Book pages: 
127
Publication Place: 
Αθήνα
Subtitle: 
Μια αληθινή ιστορία
Publications Date: 
2011
Book ISBN: 
960-501-440-8
Book pages: 
127
Publication Place: 
Αθήνα