Product

Θα κατεβάσω το φεγγάρι!

Product

Θα κάτσεις φρόνιμα;

Θα κατοικήσω στ' όνομά μου

Κωδικός:
74923
Manufacturer: 
Description: 

Αυτό το μυθιστόρημα αφηγείται μια ιστορία -αληθινή στο μεγαλύτερο μέρος της- με κάθε της λεπτομέρεια, γιατί και το πιο περιθωριακό πλαίσιο μπορεί να χρησιμεύσει στην ανάδειξη μιας προσωπικότητας, σπάνιας και πανέμορφης, όπως η Αν-Μαρί Σβάρτσενμπαχ. Συγγραφέας, αρχαιολόγος, φωτογράφος, δημοσιογράφος, περιηγήτρια, η Αν-Μαρί είναι μια γυναίκα σε διαρκή αναμονή, σε διαρκή φυγή απ' τον ανήσυχο, χαμένο παράδεισό της.

15,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of print but in stock

Αυτό το μυθιστόρημα αφηγείται μια ιστορία -αληθινή στο μεγαλύτερο μέρος της- με κάθε της λεπτομέρεια, γιατί και το πιο περιθωριακό πλαίσιο μπορεί να χρησιμεύσει στην ανάδειξη μιας προσωπικότητας, σπάνιας και πανέμορφης, όπως η Αν-Μαρί Σβάρτσενμπαχ. Συγγραφέας, αρχαιολόγος, φωτογράφος, δημοσιογράφος, περιηγήτρια, η Αν-Μαρί είναι μια γυναίκα σε διαρκή αναμονή, σε διαρκή φυγή απ' τον ανήσυχο, χαμένο παράδεισό της. Μια γυναίκα που δεν σταματάει ποτέ να ψάχνει: Λέξεις για τα βιβλία της, εικόνες για τα ρεπορτάζ της, γυναίκες για να σαγηνέψει, άντρες για να μαγέψει· μοναξιά και κουράγιο για ν' απαρνηθεί κάθε ρόλο προκαθορισμένο, την πλούσια οικογένειά της, το μοιραίο παιχνίδι των προτύπων με τη μητέρα της Ρενέ. Ψάχνει τον έρωτα για να εκμηδενιστεί μέσα του και για να ρισκάρει κάθε φορά την ισορροπία της. "Για πόσο ακόμα θα πρέπει να μη βλεπόμαστε;" ρωτάει το φίλο της, που της ξεφεύγει πριν ακόμα φύγει η ίδια, όλο και πιο μακριά, για να φτιάξει ένα λαβύρινθο, μέσα στον οποίο θα χάσει όλους τους άλλους, για να ξαναβρεί, στο τέλος, τον ίδιο της τον ευατό. [...]
Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-7951-14-Χ
Book pages: 
559
Book Dimensions: 
23χ15
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Γεννήθηκε στη Ρώμη το 1966. Το πρώτο της μυθιστόρημα "Il bacio della Medusa" (1996), βρέθηκε ανάμεσα στις πρώτες υποψηφιότητες για τα ιταλικά βραβεία Strega και Viareggio και μεταφράστηκε σε αρκετές γλώσσες. Το 1998 εξέδωσε το μυθιστόρημα "La camera di Baltus", επίσης υποψήφιο για το βραβείο Strega. Το 2000 από τον ιταλικό εκδοτικό οίκο Rizzoli κυκλοφόρησε το βιβλίο της "Lei cosi amata", το οποίο τιμήθηκε, μεταξύ άλλων, με το βραβείο Napoli 2000 και το βραβείο Vittorini 2000. Το βιβλίο της "Την έλεγαν Βίτα" (2003) απέσπασε το βραβείο Strega 2003 και πούλησε 200.000 αντίτυπα σε όλη την Ιταλία.

Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-7951-14-Χ
Book pages: 
559
Book Dimensions: 
23χ15
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο