Product

Θεατρική παιδεία και επιμόρφωση των εκπαιδευτικών

Product

Θεατρικό αναλόγιο

Θεατρική σκηνή για το σχολείο

Κωδικός:
127739
Description: 

Το βιβλίο αυτό κυρίως απευθύνεται στο δάσκαλο και τη νηπιαγωγό που ενδιαφέρονται να εντάξουν το θέατρο στην εκπαιδευτική διαδικασία.

Στο Αναλυτικό Πρόγραμμα των Σχολείων περιλαμβάνονται: η Αισθητική Αγωγή, τα Εικαστικά και η Μουσική. Οι τρεις αυτοί τομείς αποτελούν ενιαίο μάθημα, με αλληλεπίδραση μεταξύ τους.

Παραθέτουμε έντεκα (11) παιδικά θεατρικά έργα και δύο (2) έργα για κουκλοθέατρο κατάλληλα για σκηνική παρουσία.

15,21 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το βιβλίο αυτό κυρίως απευθύνεται στο δάσκαλο και τη νηπιαγωγό που ενδιαφέρονται να εντάξουν το θέατρο στην εκπαιδευτική διαδικασία. Στο Αναλυτικό Πρόγραμμα των Σχολείων περιλαμβάνονται: η Αισθητική Αγωγή, τα Εικαστικά και η Μουσική. Οι τρεις αυτοί τομείς αποτελούν ενιαίο μάθημα, με αλληλεπίδραση μεταξύ τους. Παραθέτουμε έντεκα (11) παιδικά θεατρικά έργα και δύο (2) έργα για κουκλοθέατρο κατάλληλα για σκηνική παρουσία. Επιχειρούμε λοιπόν να φέρουμε σε επαφή τον εκπαιδευτικό μας κόσμο και μαθητές με κείμενα γνωστών συγγραφέων, υλικό που κατά τη γνώμη μας προσφέρεται για καλές σχολικές σκηνικές παραστάσεις. (από το προλογικό σημείωμα)
Subtitle: 
Επιλεγμένα έργα
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-89745-4-2
Book pages: 
189
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Δημήτρης Αναστόπουλος γεννήθηκε στα Λαγκάδια Αρκαδίας το 1938. Σπούδασε στην Παιδαγωγική Ακαδημία Μυτιλήνης και στο Μαράσλειο Διδασκαλείο Δημοτικής Εκπαίδευσης (Μείζονος διάρκειας). Υπηρέτησε στην ιδιωτική και τη δημόσια εκπαίδευση 40 χρόνια, ως δάσκαλος, διευθυντής σχολείων και τα τελευταία χρόνια ως προϊστάμενος γραφείου πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης. Εξειδικεύτηκε σε θέματα παιδικών εξοχών. Ασχολήθηκε με το παιδικό θέατρο και δημιούργησε θεατρικά εργαστήρια σε σχολεία και κατασκηνώσεις.

Subtitle: 
Επιλεγμένα έργα
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-89745-4-2
Book pages: 
189
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο