Product

Θεωρία αριθμών

Product

Θεωρία αριθμών

Θεωρία αριθμών

Κωδικός:
155053
Description: 

Το βιβλίο αυτό απευθύνεται σε φοιτητές θετικών επιστημών, σε καθηγητές μαθηματικών και σε συμμετέχοντες σε διαγωνισμούς ΑΣΕΠ και Ολυμπιάδων.

Είναι ένα πλήρες σύγγραμμα της κλασικής Θεωρίας Αριθμών. Η θεωρία αναπτύσσεται διεξοδικά και πλαισιώνεται με πλήθος παραδειγμάτων και εφαρμογών, που αποσαφηνίζουν με κάθε λεπτομέρεια όλες τις έννοιες.

19,17 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το βιβλίο αυτό απευθύνεται σε φοιτητές θετικών επιστημών, σε καθηγητές μαθηματικών και σε συμμετέχοντες σε διαγωνισμούς ΑΣΕΠ και Ολυμπιάδων. Είναι ένα πλήρες σύγγραμμα της κλασικής Θεωρίας Αριθμών. Η θεωρία αναπτύσσεται διεξοδικά και πλαισιώνεται με πλήθος παραδειγμάτων και εφαρμογών, που αποσαφηνίζουν με κάθε λεπτομέρεια όλες τις έννοιες. Περιέχονται τα κεφάλαια: 1) Ευκλείδεια διαίρεση ακεραίων 2) Διαιρετότητα ακεραίων 3) Μέγιστος κοινός διαιρέτης - Ελάχιστο κοινό πολλαπλάσιο 4) Πρώτοι αριθμοί 5) Ισοτιμίες 6) Αριθμητικές και πολλαπλασιαστικές συναρτήσεις 7) Πολυωνυμικές ισοτιμίες και τετραγωνικά υπόλοιπα 8) Διοφαντικές εξισώσεις. Σε κάθε κεφάλαιο προτείνεται για λύση ένας μεγάλος αριθμός ασκήσεων κλιμακούμενης δυσκολίας, για τις οποίες, στο τέλος του βιβλίου, δίνονται σύντομες λύσεις ή υποδείξεις για τη λύση τους. - Για φοιτητές θετικών επιστημών - Για καθηγητές μαθηματικών - Για διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ και Ολυμπιάδων
Publications Date: 
2010
Book ISBN: 
960-456-208-8
Book pages: 
308
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2010
Book ISBN: 
960-456-208-8
Book pages: 
308
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο