Product

Θεωρία οικονομικής ανάπτυξης

Product

Θεωρία ομάδων

Θεωρία οικονομικής πολιτικής

Κωδικός:
103083
Manufacturer: 
Description: 

[...] Το βιβλίο γράφτηκε για να χρησιμοποιηθεί από τους φοιτητές του τέταρτου έτους του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Το περιεχόμενό του αντιστοιχεί στην ύλη του μαθήματος της θεωρίας οικονομικής πολιτικής. Στόχος είναι να παρουσιασθεί στον φοιτητή η θεωρητική θεμελίωση των προτάσεων μακροοικονομικής πολιτικής που διατυπώνουν οι διάφορες σχολές οικονομικής σκέψης. Γι' αυτόν ακριβώς το λόγο γίνεται χρήση του διαφορικού λογισμού ώστε κάθε πρόταση να στηρίζεται και να αποδεικνύεται μαθηματικά. [...]
(από τον πρόλογο του βιβλίου)

6,28 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

[...] Το βιβλίο γράφτηκε για να χρησιμοποιηθεί από τους φοιτητές του τέταρτου έτους του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Το περιεχόμενό του αντιστοιχεί στην ύλη του μαθήματος της θεωρίας οικονομικής πολιτικής. Στόχος είναι να παρουσιασθεί στον φοιτητή η θεωρητική θεμελίωση των προτάσεων μακροοικονομικής πολιτικής που διατυπώνουν οι διάφορες σχολές οικονομικής σκέψης. Γι' αυτόν ακριβώς το λόγο γίνεται χρήση του διαφορικού λογισμού ώστε κάθε πρόταση να στηρίζεται και να αποδεικνύεται μαθηματικά. [...] (από τον πρόλογο του βιβλίου)
Subtitle: 
Μακροοικονομική πολιτική
Publications Date: 
1999
Book pages: 
139
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Νίκος Βαρσακέλης είναι Αναπληρωτής Καθηγητής του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Subtitle: 
Μακροοικονομική πολιτική
Publications Date: 
1999
Book pages: 
139
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο