Product

Θλιμμένος, τελευταίος και μόνος

Product

Θνητοί και αθάνατοι

Θνητοί θεοί

Κωδικός:
91850
Manufacturer: 
Description: 

Πλανήτης Γη. 25ος αιώνας. Η δυνατότητα της ψηφιακής αποθήκευσης και της μετάδοσης της συνείδησης χαρίζει στην ανθρωπότητα την αθανασία.
Ο Τακέσι Κόβατς, πρώην Απεσταλμένος των Ηνωμένων Εθνών, έχει πεθάνει αρκετές φορές στο παρελθόν, όμως ο τελευταίος του θάνατος ήταν ιδιαίτερα οδυνηρός. Εκατόν ογδόντα έτη φωτός μακριά από την πατρίδα του, ο Κόβατς αναγκάζεται να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον πολυεκατομμυριούχο Λόρενς Μπάνκροφτ, ο οποίος έχει αρκετούς λόγους να πιστεύει πως πριν λίγο καιρό είχε πέσει θύμα δολοφονίας.
Για τον Τακέσι Κόβατς, ο θάνατος είναι μόνο η αρχή...

20,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of print but in stock

Πλανήτης Γη. 25ος αιώνας. Η δυνατότητα της ψηφιακής αποθήκευσης και της μετάδοσης της συνείδησης χαρίζει στην ανθρωπότητα την αθανασία. Ο Τακέσι Κόβατς, πρώην Απεσταλμένος των Ηνωμένων Εθνών, έχει πεθάνει αρκετές φορές στο παρελθόν, όμως ο τελευταίος του θάνατος ήταν ιδιαίτερα οδυνηρός. Εκατόν ογδόντα έτη φωτός μακριά από την πατρίδα του, ο Κόβατς αναγκάζεται να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον πολυεκατομμυριούχο Λόρενς Μπάνκροφτ, ο οποίος έχει αρκετούς λόγους να πιστεύει πως πριν λίγο καιρό είχε πέσει θύμα δολοφονίας. Για τον Τακέσι Κόβατς, ο θάνατος είναι μόνο η αρχή...
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-306-490-4
Book pages: 
532
Book Dimensions: 
23χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Richard K. Morgan γεννήθηκε στο Λονδίνο το 1965. Τα ήρεμα παιδικά του χρόνια σε ένα χωριό κοντά στο Νόριτς διαδέχτηκε μια μάλλον άστατη νεότητα και οι σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Κέιμπριτζ, από όπου αποφοίτησε το 1987 με πτυχίο στην Πολιτική Ιστορία και χωρίς να έχει κατασταλάξει στα σχέδιά του για το μέλλον. Τα επόμενα δεκατέσσερα χρόνια ο Morgan εργάζεται ως καθηγητής Αγγλικών στην Ισπανία, την Τουρκία και τη Σκοτία.
Οι επιρροές του Morgan, σύμφωνα με τα λεγόμενα του ιδίου, περιλαμβάνουν έργα των William Gibson, M. John Harrison, Poul Anderson και Bob Shaw από το χώρο της επιστημονικής φαντασίας, καθώς και των James Ellroy, Lawrence Block, James Sallis και James Lee Burke από το χώρο της λογοτεχνίας μυστηρίου.
Το πρώτο του μυθιστόρημα, με τίτλο "Θνητοί θεοί" κατέκτησε το βραβείο Philip K. Dick 2003. Οι εξαιρετικές κριτικές τράβηξαν πολύ σύντομα την προσοχή της Warner Bros και του Joel Silver, παραγωγού του Matrix, που απέκτησαν τα δικαιώματα για την κινηματογραφική μεταφορά του βιβλίου. Η τεράστια εμπορική επιτυχία του βιβλίου δίνει τη δυνατότητα στον Morgan να αφιερωθεί ολοκληρωτικά στη συγγραφή.
Ζει στη Σκοτία με την ισπανίδα σύζυγό του Virginia.

Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-306-490-4
Book pages: 
532
Book Dimensions: 
23χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο