Product

Ιερό πάθος

Product

Ιερογλυφική μονάδα

Ιερό ταξίδι στην μυστηριακή Ελλάδα

Κωδικός:
92204
Manufacturer: 
Description: 

Ο γνωστός ερευνητής και αρχιτέκτονας Γεώργιος Μπαλτογιάννης, συγγραφέας του best seller "Ιερή Αρχιτεκτονική", γίνεται πολύτιμος οδηγός μας σε ένα μοναδικό ταξίδι στα σημαντικότερα αρχαία Ιερά της Ελλάδας.

30,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ο γνωστός ερευνητής και αρχιτέκτονας Γεώργιος Μπαλτογιάννης, συγγραφέας του best seller "Ιερή Αρχιτεκτονική", γίνεται πολύτιμος οδηγός μας σε ένα μοναδικό ταξίδι στα σημαντικότερα αρχαία Ιερά της Ελλάδας. Οι μυστικιστικοί αυτοί τόποι-κλειδιά, που με την ενέργεια και την ακτινοβόλα σοφία τους στήριξαν τον κορυφαίο πολιτισμό που ενέπνευσε και συνεχίζει να εμπνέει την Ανθρωπότητα, ζωντανεύουν μπροστά στα μάτια μας, με όλη την αλλοτινή τους αίγλη και μεγαλοπρέπεια. Παράλληλα, μέσα από το "Ιερό Ταξίδι", αποκαλύπτεται σε όλο του το μεγαλείο το κορυφαίο έργο του αρχαίου ελληνικού Ιερατείου και ο καθοριστικός του ρόλος στην ανέλιξη μιας κοινωνίας που αποτελεί ακόμα ένα αξεπέραστο πρότυπο.
Subtitle: 
Ιερή αρχιτεκτονική, χθόνια και ουράνια
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-8317-46-0
Book pages: 
245
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Γεώργιος Β. Μπαλτογιάννης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1941 από πατέρα Ηπειρώτη και μητέρα Ανδριώτισσα.
Σπούδασε Αρχιτεκτονική στη Ρώμη και πήρε μέρος σε εκθέσεις ζωγραφικής (Margutta - San Luca - Artecom - Palazzo Delle Esposizioni κ.α.).
Γύρισε στην Αθήνα το 1970, ασχολήθηκε με την αρχιτεκτονική ως ελεύθερος επαγγελματίας και, ταυτόχρονα, ως υπάλληλος διαδοχικά στο Πεντάγωνο, στο Πολυτεχνείο και στον Αυτόνομο Οικοδομικό Οργανισμό Αξιωματικών.
Σήμερα, παράλληλα με τις παραπάνω δραστηριότητες ασχολείται και με την έρευνα πάνω στην Ιστορία της Τέχνης.
Ο Γεώργιος Μπαλτογιάννης είναι ο συγγραφέας των βιβλίων: "Η Αποκάλυψη του Διονύσου" και "Η Ακρόπολη μέσα από τα γαλανά μάτια της θεάς Αθηνάς". "Η ιερή αρχιτεκτονική" είναι το τρίτο του βιβλίο.

Subtitle: 
Ιερή αρχιτεκτονική, χθόνια και ουράνια
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-8317-46-0
Book pages: 
245
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο