Product

Ιστορία της Αφρικής

Product

Ιστορία της Βενετίας

Ιστορία της Β΄ και της Γ΄ λυκείου γενικής παιδείας

Κωδικός:
82598
Manufacturer: 
Description: 

Το βιβλίο Ιστορία της Β΄ και Γ΄ Λυκείου Γενικής Παιδείας. Οι ιστορικές πηγές φιλοδοξεί να βοηθήσει το μαθητή να ανταποκριθεί με επιτυχία στις απαιτήσεις της εξέτασης του μαθήματος και ειδικά σε ό,τι αφορά τις ιστορικές πηγές, που παρουσιάζουν ιδιαίτερη δυσκολία· αφετέρου να δώσει γόνιμα ερεθίσματα στο συνάδελφο εκπαιδευτικό για την αξιοποίηση των πηγών στην καθημερινή διδακτική πράξη.
Περιλαμβάνει:
- Μεθοδολογία προσέγγισης όλων των κατηγοριών (πρωτογενών και δευτερογενών) των ιστορικών πηγών
- Αξιοποίηση των κύριων πηγών που περιέχονται στα σχολικά βιβλία

11,56 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το βιβλίο Ιστορία της Β΄ και Γ΄ Λυκείου Γενικής Παιδείας. Οι ιστορικές πηγές φιλοδοξεί να βοηθήσει το μαθητή να ανταποκριθεί με επιτυχία στις απαιτήσεις της εξέτασης του μαθήματος και ειδικά σε ό,τι αφορά τις ιστορικές πηγές, που παρουσιάζουν ιδιαίτερη δυσκολία· αφετέρου να δώσει γόνιμα ερεθίσματα στο συνάδελφο εκπαιδευτικό για την αξιοποίηση των πηγών στην καθημερινή διδακτική πράξη. Περιλαμβάνει: - Μεθοδολογία προσέγγισης όλων των κατηγοριών (πρωτογενών και δευτερογενών) των ιστορικών πηγών - Αξιοποίηση των κύριων πηγών που περιέχονται στα σχολικά βιβλία - Αξιοποίηση συμπληρωματικών πηγών - Ερωτήσεις ανακεφαλαίωσης - Τρίωρα κριτήρια αξιολόγησης. Στο παράρτημα δίνονται οι απαντήσεις στις ερωτήσεις ανακεφαλαίωσης και στα κριτήρια αξιολόγησης.
Subtitle: 
Οι ιστορικές πηγές
Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-375-619-9
Book pages: 
304
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Αγαθοκλής Αζέλης γεννήθηκε το 1963 στη Μηλιά Μετσόβου. Σπούδασε στην Αθήνα, στη Φιλοσοφική Σχολή, και στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου της Βιέννης. Από το 1997 διδάσκει στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Έχει βραβευτεί από το αυστριακό κράτος για τη μετάφραση αυστριακής λογοτεχνίας στα ελληνικά. Ποιήματά του δημοσιεύτηκαν στη "Λέξη", στην επετηρίδα "Τρικαλινά" και σε γερμανική μετάφραση στον δίγλωσσο συλλογικό τόμο "13 Schreiber schreiben". Έχει εκδώσει τις ποιητικές συλλογές "Νύχτες στο θρυμματισμένο ενυδρείο", 2008, και "Εωθινές επιγνώσεις", 2011.

Subtitle: 
Οι ιστορικές πηγές
Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-375-619-9
Book pages: 
304
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο