Product

Ιστορία της ενδυμασίας

Product

Ιστορία της επαναστάσεως και αναγεννήσεως της Ελλάδος

Ιστορία της ενδυμασίας

Κωδικός:
118390
Description: 

Το εγχειρίδιο απευθύνεται κυρίως σε σπουδαστές του κλάδου μόδας/ένδυσης: Αποτελεί επίσης πολύτιμο βοήθημα στον τομέα της επαγγελματικής εκπαίδευσης για εργοδηγούς ή τεχνολόγους.
Χαρακτηριστικό του παρόντος εγχειριδίου αποτελεί η σαφής και συνοπτική παρουσίαση, που είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να καταστεί δυνατή η επεξεργασία της ύλης. Κάθε σελίδα αποτελεί αυτοτελές τμήμα. Ιδιαίτερη φροντίδα δόθηκε στη σαφή διάρθρωση της ύλης και στη χρήση απλής, κατανοητής γλώσσας.
Τα χαρακτηριστικά της Ιστορίας της Ενδυμασίας αποδίδονται άριστα από τις έγχρωμες γραφικές παραστάσεις.

9,63 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το εγχειρίδιο απευθύνεται κυρίως σε σπουδαστές του κλάδου μόδας/ένδυσης: Αποτελεί επίσης πολύτιμο βοήθημα στον τομέα της επαγγελματικής εκπαίδευσης για εργοδηγούς ή τεχνολόγους. Χαρακτηριστικό του παρόντος εγχειριδίου αποτελεί η σαφής και συνοπτική παρουσίαση, που είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να καταστεί δυνατή η επεξεργασία της ύλης. Κάθε σελίδα αποτελεί αυτοτελές τμήμα. Ιδιαίτερη φροντίδα δόθηκε στη σαφή διάρθρωση της ύλης και στη χρήση απλής, κατανοητής γλώσσας. Τα χαρακτηριστικά της Ιστορίας της Ενδυμασίας αποδίδονται άριστα από τις έγχρωμες γραφικές παραστάσεις.
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-331-397-1
Book pages: 
279
Book Dimensions: 
29χ21
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-331-397-1
Book pages: 
279
Book Dimensions: 
29χ21
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο