Product

Ιταλική κουζίνα

Product

Ιταλική κουζίνα. Εντυπωσιακές συνταγές με πατάτες

Ιταλική κουζίνα

Κωδικός:
162908
Description: 

Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις "Μαλλιάρης Παιδεία" το βιβλίο "Ιταλική κουζίνα", που ανήκει στη σειρά "Νέες συνταγές Διεθνούς κουζίνας".

Η σειρά μαγειρικής με γενικό τίτλο "Νέες συνταγές Διεθνούς κουζίνας" είναι εμπνευσμένη από την κουζίνα λαών διαφορετικών περιοχών του κόσμου. Ντελικάτα αρώματα από το χώρο της Μεσογείου, καρυκεύματα από τη Μέση Ανατολή, λιτές ιδιαίτερες γεύσεις από την Ασία, αναδεικνύουν την ποικιλομορφία της μαγειρικής τέχνης και τη σχέση της με το χώρο, τις διατροφικές συνήθειες και τις παραδόσεις διαφόρων λαών.

2,86 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις "Μαλλιάρης Παιδεία" το βιβλίο "Ιταλική κουζίνα", που ανήκει στη σειρά "Νέες συνταγές Διεθνούς κουζίνας". Η σειρά μαγειρικής με γενικό τίτλο "Νέες συνταγές Διεθνούς κουζίνας" είναι εμπνευσμένη από την κουζίνα λαών διαφορετικών περιοχών του κόσμου. Ντελικάτα αρώματα από το χώρο της Μεσογείου, καρυκεύματα από τη Μέση Ανατολή, λιτές ιδιαίτερες γεύσεις από την Ασία, αναδεικνύουν την ποικιλομορφία της μαγειρικής τέχνης και τη σχέση της με το χώρο, τις διατροφικές συνήθειες και τις παραδόσεις διαφόρων λαών. Ακολουθήστε τις συνταγές της σειράς και απολαύστε εύκολα, γευστικά και θρεπτικά πιάτα, σε ένα ταξίδι γνωριμίας των γεύσεων της διεθνούς κουζίνας.
Publications Date: 
2010
Book ISBN: 
960-457-403-5
Book pages: 
64
Book Dimensions: 
20χ14
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2010
Book ISBN: 
960-457-403-5
Book pages: 
64
Book Dimensions: 
20χ14
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο