Product

Ιχθυολογία

Product

Ιχθυοτροφία και ιχθυοπαθολογία

Ιχθυολογία

Κωδικός:
202609
Description: 

Η Ελλάδα περιβάλλεται στο μεγαλύτερο μέρος της από θάλασσα και συγχρόνως έχει ένα αξιόλογο ποσοστό εσωτερικών υδάτων, που προσφέρουν υγιεινές, ψυχικές, αισθητικές τουριστικές, παραγωγικές και προστατευτικές ωφέλειες. [...]

Η ύλη του βιβλίου αναφέρεται στις κυριότερες φυσικοχημικές ιδιότητες των υδάτινων μαζών, τη φυσιολογία, την ανατομία, την αναπαραγωγή και τις τροφικές συνήθειες των ψαριών, στην εκτίμηση της ηλικίας και του πληθυσμού τους, καθώς και στη διαχείρισή τους. Τέλος, περιγράφονται τα κυριότερα είδη ψαριών των ελληνικών υδάτων.

40,31 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η Ελλάδα περιβάλλεται στο μεγαλύτερο μέρος της από θάλασσα και συγχρόνως έχει ένα αξιόλογο ποσοστό εσωτερικών υδάτων, που προσφέρουν υγιεινές, ψυχικές, αισθητικές τουριστικές, παραγωγικές και προστατευτικές ωφέλειες. [...] Η ύλη του βιβλίου αναφέρεται στις κυριότερες φυσικοχημικές ιδιότητες των υδάτινων μαζών, τη φυσιολογία, την ανατομία, την αναπαραγωγή και τις τροφικές συνήθειες των ψαριών, στην εκτίμηση της ηλικίας και του πληθυσμού τους, καθώς και στη διαχείρισή τους. Τέλος, περιγράφονται τα κυριότερα είδη ψαριών των ελληνικών υδάτων.
Publications Date: 
2015
Book ISBN: 
960-12-2210-3
Book pages: 
594
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο
Publications Date: 
2015
Book ISBN: 
960-12-2210-3
Book pages: 
594
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο