Product

Κάλαντα αγαπημένα

Product

Κάλαντα και παράδοση του δωδεκαημέρου

Κάλαντα και κόλεντα

Κωδικός:
173388
Description: 

Η πιο γλυκιά ανάμνηση των παιδικών μας χρόνων καταγράφεται στο νέο βιβλίο που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Δια Βίου. Στις σελίδες του αποτυπώνονται Χριστουγεννιάτικα και Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα και κόλεντα, κάλαντα των Φώτων, του Λαζάρου και το παραδοσιακό τραγούδι της Μ. Πέμπτης.
Για να παραμείνει η παράδοση του τόπου μας ζωντανή μνήμη για τους μεγαλύτερους και ακριβό δώρο για όλα τα παιδιά του αύριο, με την ευχή οι φωνές τους να συνεχίσουν να ακούγονται κάθε χρόνο τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά ξένοιαστες και χαρούμενες.

5,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η πιο γλυκιά ανάμνηση των παιδικών μας χρόνων καταγράφεται στο νέο βιβλίο που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Δια Βίου. Στις σελίδες του αποτυπώνονται Χριστουγεννιάτικα και Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα και κόλεντα, κάλαντα των Φώτων, του Λαζάρου και το παραδοσιακό τραγούδι της Μ. Πέμπτης. Για να παραμείνει η παράδοση του τόπου μας ζωντανή μνήμη για τους μεγαλύτερους και ακριβό δώρο για όλα τα παιδιά του αύριο, με την ευχή οι φωνές τους να συνεχίσουν να ακούγονται κάθε χρόνο τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά ξένοιαστες και χαρούμενες. Ίσως κάπου σε αυτό το βιβλίο να βρείτε και τα δικά σας κάλαντα, τις δικές σας μνήμες, στιγμές μοναδικές της δικής σας ζωής.
Publications Date: 
2011
Book ISBN: 
960-87001-8-3
Book pages: 
16
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2011
Book ISBN: 
960-87001-8-3
Book pages: 
16
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο