Product

Κάτι παράξενο απόψε συμβαίνει

Product

Κάτι σαν άγγελος

Κάτι που έρπει σαν σκιά

Κωδικός:
43257
Description: 

"Το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας είναι αρκετά επικίνδυνο από πολλές απόψεις... Μιλά για μια φοβερή απειλή και για έναν κίνδυνο που μας αφορά άμεσα όλους... Αν έστω κι ένα μικρό μέρος από τα όσα αναφέρονται στις σελίδες του είναι αληθινά, τότε ο αναγνώστης, και μόνο με τα όσα θα μάθει διαβάζοντάς το, ρισκάρει σε κάποιο βαθμό..."

Το δίλημμα και η επιλογή είναι δικά σας.

33,75 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

"Το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας είναι αρκετά επικίνδυνο από πολλές απόψεις... Μιλά για μια φοβερή απειλή και για έναν κίνδυνο που μας αφορά άμεσα όλους... Αν έστω κι ένα μικρό μέρος από τα όσα αναφέρονται στις σελίδες του είναι αληθινά, τότε ο αναγνώστης, και μόνο με τα όσα θα μάθει διαβάζοντάς το, ρισκάρει σε κάποιο βαθμό..." Το δίλημμα και η επιλογή είναι δικά σας. "Αλλά, η μέθοδος αυτή -της επίθεσης- απαιτεί μια βασική προϋπόθεση, κι αυτή δεν είναι ούτε η παλικαριά ούτε το κουράγιο. Αυτά ελάχιστοι τα διαθέτουν, έτσι κι αλλιώς -και ουδείς τα διαθέτει όταν αυτό που έχει ν’ αντιμετωπίσει είναι η Σκιά. Συνεπώς, αν η αναγκαία προϋπόθεση ήταν να είμαστε από τη φύση μας ήρωες και παλικάρια, τότε καλύτερα να διαλέγαμε μοιρολατρικά κι εξαρχής τη Μέθοδο του Προβάτου, τουλάχιστον για να τελειώνουμε μια ώρα αρχύτερα. Εκείνο που πραγματικά χρειάζεται εδώ είναι ένα ιδιαίτερο είδος οργής. Σε στιγμές μεγάλου κινδύνου, ιδίως αναφορικά με εχθρικούς Φρουρούς της Πύλης ή με οτιδήποτε σχετίζεται με την Έρπουσα Σκιά, τ’ αστεία σταματούν και τότε μάχεται κανείς για την ίδια την υπόστασή του. Όλα μπορεί να συμβούν τότε, και όλα επιτρέπονται. Το καλύτερο και ισχυρότερο όπλο για μια τέτοια μάχη είναι συχνά το να φέρεις στην επιφάνεια το τοτεμικό σύμβολό σου και να το εξαπολύσεις κυριολεκτικά εναντίον του αντιπάλου -όχι πλέον ως ένα αθώο μεταφορικό σύμβολο του βαθύτερου εαυτού σου, αλλά με την αληθινή μορφή του και σε όλη τη φυσική αγριότητά του." Γιώργος Μπαλάνος
Publications Date: 
2000
Book ISBN: 
960-7971-04-3
Book pages: 
400
Book Dimensions: 
21χ15
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Γιώργος Μπαλάνος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1944. Μετά τη μέση εκπαίδευση ενδιαφέρθηκε για τη φυσική αλλά δεν συνέχισε τις σπουδές του (του είχε προταθεί υποτροφία του Ιδρύματος Φουλμπράιτ). Σπούδασε για ένα χρόνο ηλεκτρονικά στη Σιβιτανίδειο, αλλά την εγκατέλειψε για να καταταγεί στο στρατό. Στη συνέχεια γράφτηκε στην Πάντειο Σχολή, χωρίς να ολοκληρώσει τις σπουδές του. Διπλωματούχος του πανεπιστημίου του Μichigan, δίδαξε αγγλικά για μερικά χρόνια, πριν ασχοληθεί επαγγελματικά με τη φωτογραφία και αργότερα με τη συγγραφή και τη μετάφραση. Διετέλεσε αντιπρόσωπος στην Ελλάδα της διεθνούς οργάνωσης έρευνας Aerial Phenomena Research Organization (APRO). Από τη μεταφραστική του δουλειά κέρδισε το βραβείο Κarell, το 1984, που δίνεται κάθε χρόνο σ' έναν μεταφραστή από ολόκληρο τον κόσμο από τη World Science Fiction Association. Έχει λάβει μέρος σε δεκάδες εκπομπές στην τηλεόραση, ως καλεσμένος αλλά και με δική του εκπομπή. Είναι συγγραφέας βιβλίων έρευνας και επιστημονικής φαντασίας (άνω των 25 τίτλων), και μεταφραστής σχεδόν εκατό βιβλίων έρευνας, μεταφυσικής, επιστημονικής φαντασίας, μυστηρίου κ.λπ. μέχρι στιγμής. Τα τελευταία χρόνια αποφεύγει όσο γίνεται τις δημόσιες ή τις κοινωνικές εμφανίσεις.

Publications Date: 
2000
Book ISBN: 
960-7971-04-3
Book pages: 
400
Book Dimensions: 
21χ15
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο