Product

Καινοτομίες και προκλήσεις στα ευρωπαϊκά ΜΜΕ

Product

Καινοτομίες στην προσχολική εκπαίδευση

Καινοτομίες στην εκπαίδευση

Κωδικός:
129509
Manufacturer: 
Description: 

Το βιβλίο αυτό συνιστά μια βιβλιογραφική και ερευνητική προσέγγιση στο θέμα "Καινοτομίες στην εκπαίδευση: Έννοια, εφαρμογή, διαχείριση, αξιολόγηση". Κέντρο αναφοράς υπήρξε η πιλοτική εφαρμογή του ολοήμερου σχολείου, ο τρόπος με τον οποίο έγινε η διαχείριση της καινοτομίας κατά την εισαγωγή της και στην πορεία της και η σημερινή κατάσταση που παρουσιάζει ο θεσμός στην εκπαιδευτική πραγματικότητα.

Το θεωρητικό τμήμα της περιέχει αναφορές σε μελέτες και κείμενα μέσα από τη σχετική ελληνόγλωσση και ξενόγλωσση βιβλιογραφία και περιλαμβάνει τρία ειδικότερα μέρη. [...]

20,08 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το βιβλίο αυτό συνιστά μια βιβλιογραφική και ερευνητική προσέγγιση στο θέμα "Καινοτομίες στην εκπαίδευση: Έννοια, εφαρμογή, διαχείριση, αξιολόγηση". Κέντρο αναφοράς υπήρξε η πιλοτική εφαρμογή του ολοήμερου σχολείου, ο τρόπος με τον οποίο έγινε η διαχείριση της καινοτομίας κατά την εισαγωγή της και στην πορεία της και η σημερινή κατάσταση που παρουσιάζει ο θεσμός στην εκπαιδευτική πραγματικότητα. Το θεωρητικό τμήμα της περιέχει αναφορές σε μελέτες και κείμενα μέσα από τη σχετική ελληνόγλωσση και ξενόγλωσση βιβλιογραφία και περιλαμβάνει τρία ειδικότερα μέρη. [...] (από τον πρόλογο του συγγραφέα)
Subtitle: 
Έννοια, εφαρμογή, διαχείριση, αξιολόγηση: Εμπειρική προσέγγιση: Η περίπτωση του ολοήμερου δημοτικού σχολείου
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-299-767-2
Book pages: 
238
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Μανώλης Μπελαδάκης είναι υποψήφιος διδάκτορας του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης της Σχολής Επιστημών του Ανθρώπου του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στην ευρύτερη γνωστική περιοχή της "Διαπολιτισμικής Παιδαγωγικής". Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης της σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Τμήματος Επιστημών της Προσχολικής Αγωγής και του Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού του Πανεπιστημίου Αιγαίου στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών "Μοντέλα σχεδιασμού και ανάπτυξης εκπαιδευτικών μονάδων" στην κατεύθυνση "Διαχείριση και αξιολόγηση εκπαιδευτικών μονάδων". Είναι πτυχιούχος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (πρόγραμμα ακαδημαϊκής και επαγγελματικής αναβάθμισης εκπαιδευτικών) και πτυχιούχος της Παιδαγωγικής Ακαδημίας Ηρακλείου. Είναι εκδότης και διευθυντής του εκπαιδευτικού περιοδικού "Σύγχρονοι Προσανατολισμοί στην Εκπαίδευση". Έχει δημοσιεύσει πολλά άρθρα εκπαιδευτικού και επιστημονικού περιεχομένου σε περιοδικά και εφημερίδες. Έχει συμμετάσχει σε επιστημονικά συνέδρια στην Ελλάδα και έχει εκπροσωπήσει τη χώρα μας σε συνέδρια της Εκπαιδευτικής Διεθνούς, ETUCE, στην Ευρώπη και της TUAC στον ΟΑΣΑ. Έχει διατελέσει μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ινστιτούτου Παιδαγωγικών Ερευνών - Μελετών της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (Ι.Π.Ε.Μ., ΔΟΕ).

Subtitle: 
Έννοια, εφαρμογή, διαχείριση, αξιολόγηση: Εμπειρική προσέγγιση: Η περίπτωση του ολοήμερου δημοτικού σχολείου
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-299-767-2
Book pages: 
238
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο