Product

Και οι κακοί έχουν ψυχή

Product

Και οι μεγάλοι θέλουν δώρο

Και οι μάνατζερ έχουν ψυχή...

Κωδικός:
121180
Manufacturer: 
Description: 

700 Επισημάνσεις γενικού ενδιαφέροντος, μέσα από τον αναδιανεμετικό, αναμεταδοτικό και αναπαραγωγικό ρόλο και την πυκνότητα του αποφθεγματικού λόγου παλαιότερων και σύγχρονων στοχαστών αλλά και θεωρητικών του Μάνατζμεντ.

700 Επισημάνσεις "επί παντός" που μας θυμίζουν ότι, στη δουλειά, οι τεχνοκρατικές μέθοδοι , που όλοι - προϊστάμενοι και υφιστάμενοι - λίγο πολύ μετερχόμαστε, παθαίνουν αφλογιστία, σαν έρθει η στιγμή της ανάγκης για συναισθηματική διαχείριση εαυτών, αλλήλων και των άλλων.

11,92 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

700 Επισημάνσεις γενικού ενδιαφέροντος, μέσα από τον αναδιανεμετικό, αναμεταδοτικό και αναπαραγωγικό ρόλο και την πυκνότητα του αποφθεγματικού λόγου παλαιότερων και σύγχρονων στοχαστών αλλά και θεωρητικών του Μάνατζμεντ. 700 Επισημάνσεις "επί παντός" που μας θυμίζουν ότι, στη δουλειά, οι τεχνοκρατικές μέθοδοι , που όλοι - προϊστάμενοι και υφιστάμενοι - λίγο πολύ μετερχόμαστε, παθαίνουν αφλογιστία, σαν έρθει η στιγμή της ανάγκης για συναισθηματική διαχείριση εαυτών, αλλήλων και των άλλων. 700 Επισημάνσεις - ευσύνοπτες και ευανάκλητες - "ατάκτως ερριμμέναι", που δίνουν ανάγλυφη την πολυπλοκότητα των θεμάτων, των γνώσεων και των παραστάσεων που πρέπει να κατέχει ή τουλάχιστον να υποψιάζεται, ο κάθε εργαζόμενος, που παράγει έργο μέσω συνεργασιών.
Subtitle: 
Συναισθηματική διαχείριση (ημών και των άλλων)
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-8360-52-8
Book pages: 
183
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Γιώργος Ι. Κωστούλας, με τριανταπεντάχρονη διευθυντική παρουσία στον ευρύτερο χρηματοπιστωτικό χώρο, συμπλήρωσε το 2000 σαράντα χρόνια στο επάγγελμα.
Το βιογραφικό του περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, ανώτατες διευθυντικές θέσεις στην Continental Bank, στην ETBA Leasing, στην AMB-AMRO Bank, στην Τράπεζα Κύπρου, στην MERIT AXEPEY.
Αποτέλεσμα της πλούσιας αυτής διευθυντικής εμπειρίας είναι τα βιβλία: "Το μάνατζμεντ - η τεχνολογία της συμπεριφοράς και της απόφασης", "Το Planning από το Επείγον στο Σημαντικό", Μάνατζμεντ - 375 επισημάνσεις", "Επάγγελμα μάνατζερ - Στη ράχη του κύματος".

Subtitle: 
Συναισθηματική διαχείριση (ημών και των άλλων)
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-8360-52-8
Book pages: 
183
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο