Product

Και τώρα, αγάπη μου, οι δυο μας

Product

Και τώρα... καταδικάστε με

Και τώρα, μόνος με το γιο μου

Κωδικός:
68049
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Ο Χάρι Σίλβερ τα έχει όλα! Νέος, όμορφος, με μια γυναίκα υπέροχη κι ένα γλυκύτατο αγοράκι, ένα κόκκινο σπορ αυτοκίνητο και δουλειά εξαιρετικά ενδιαφέρουσα στον λαμπερό κόσμο της τηλεόρασης.
Και ξαφνικά, σε μια στιγμή αδυναμίας, ο Χάρι κάνει μια στραβοτιμονιά και όλα τινάζονται στον αέρα. Τα τριάντα του χρόνια φαίνεται πως βάρυναν απότομα πάνω του και αποδεικνύεται ευάλωτος στη γοητεία μιας κοκκινομάλλας καλλονής.

13,82 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ο Χάρι Σίλβερ τα έχει όλα! Νέος, όμορφος, με μια γυναίκα υπέροχη κι ένα γλυκύτατο αγοράκι, ένα κόκκινο σπορ αυτοκίνητο και δουλειά εξαιρετικά ενδιαφέρουσα στον λαμπερό κόσμο της τηλεόρασης. Και ξαφνικά, σε μια στιγμή αδυναμίας, ο Χάρι κάνει μια στραβοτιμονιά και όλα τινάζονται στον αέρα. Τα τριάντα του χρόνια φαίνεται πως βάρυναν απότομα πάνω του και αποδεικνύεται ευάλωτος στη γοητεία μιας κοκκινομάλλας καλλονής. Η Τζίνα, η γυναίκα του, τον εγκαταλείπει και ο Χάρι βρίσκεται μόνος με τον τετράχρονο γιο του. Πρέπει να μάθει ένα σωρό πράγματα για το τι σημαίνει να μεγαλώνεις μόνος ένα παιδί, τις καθημερινές ανάγκες του, την τρυφερότητα που χρειάζεται για να γιάνει η πληγωμένη ψυχούλα του. Τελικά, ο Χάρι ανακαλύπτει ότι αυτό είναι το πιο υπέροχο και το πιο δύσκολο πράγμα στον κόσμο. Άλλοτε αστείο και καυστικό, άλλοτε μελαγχολικό και τρυφερό, το θαυμάσιο, συναρπαστικό αυτό μυθιστόρημα είναι, επίσης, κι ένα απόλυτα πετυχημένο σχόλιο για τις σχέσεις των δύο φύλων στη σημερινή εποχή.
Subtitle: 
Μυθιστόρημα
Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-274-625-4
Book pages: 
359
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Τόνι Πάρσονς είναι δημοσιογράφος. Έχει εργαστεί για σημαντικά περιοδικά και εφημερίδες, όπως τα: The Face, Marie Claire, Daily Mail, Arena, Guardian, Elle, Daily Telegraph, The Spectator, Sunday Times, GQ. Σήμερα αρθρογραφεί στο περιοδικό Mirror και εμφανίζεται στην τηλεοπτική εκπομπή του BBC Late Review, ενώ είναι και παραγωγός σε πολλά ντοκιμαντέρ. Το μυθιστόρημα "Και τώρα, μόνος με το γιο μου" ήταν το πρώτο του βιβλίο και πολλοί θεωρούν ότι περιέχει αυτοβιογραφικά στοιχεία, αφού ο Πάρσονς κράτησε ο ίδιος την κηδεμονία του παιδιού του μετά το διαζύγιο με τη γυναίκα του ενώ ο πατέρας του ήταν κι αυτός ήρωας πολέμου. Το βιβλίο αποτέλεσε μεγάλη εκδοτική επιτυχία στην Αγγλία. Πούλησε περισσότερα από 1.000.000 αντίτυπα και παρέμεινε για 2 χρόνια στον αγγλικό κατάλογο με τα μπεστ σέλερ. Τιμήθηκε με το Βρετανικό Βραβείο για το Βιβλίο της Χρονιάς, καθώς και με το βραβείο Butler & Tanner Book of the Year. Μάλιστα γυρίζεται και σε ταινία για την τηλεόραση του BBC. Το μυθιστόρημα "Ζητείται ιδανική σύζυγος" είναι η συνέχεια και έγινε δεκτό με εξίσου μεγάλο ενθουσιασμό.

Subtitle: 
Μυθιστόρημα
Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-274-625-4
Book pages: 
359
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο