Product

Καλοκαίρι στο βυθό του μπικίνι για τα παιδιά που τελείωσαν τη Δ΄ δημοτικού

Product

Καλοκαίρι στο Μπάντεν-Μπάντεν

Καλοκαίρι στο βυθό του μπικίνι για τα παιδιά που τελείωσαν την Γ΄ Δημοτικού

Κωδικός:
131776
Manufacturer: 
Description: 

Καλώς ήρθες στο Βυθό του Μπικίνι! Διασκέδασε παρέα με τον Μπομπ Σφουγγαράκη και τους φίλους του και πέρασε ένα ευχάριστο και δημιουργικό καλοκαίρι!

Ένα υπέροχο βιβλίο δραστηριοτήτων που στόχο έχει να βοηθήσει το παιδί να μάθει να διαβάζει, να λύνει απλές ασκήσεις μαθηματικών, να καλλιεργήσει τη δημιουργικότητά του, αλλά και να το προετοιμάσει για την τετάρτη τάξη του Δημοτικού.

7,20 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Καλώς ήρθες στο Βυθό του Μπικίνι! Διασκέδασε παρέα με τον Μπομπ Σφουγγαράκη και τους φίλους του και πέρασε ένα ευχάριστο και δημιουργικό καλοκαίρι! Ένα υπέροχο βιβλίο δραστηριοτήτων που στόχο έχει να βοηθήσει το παιδί να μάθει να διαβάζει, να λύνει απλές ασκήσεις μαθηματικών, να καλλιεργήσει τη δημιουργικότητά του, αλλά και να το προετοιμάσει για την τετάρτη τάξη του Δημοτικού.
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-699-764-2
Book pages: 
56
Book Dimensions: 
29χ21
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι αριστούχος του Αμερικανικού Κολλεγίου Θηλέων, της Σχολής Νηπιαγωγών Αθηνών και διπλωματούχος του London Montessori Centre/Nussery Infant Teaching Diploma. Είναι μέλος του Κύκλου Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου και της Γυναικείας Λογοτεχνικής Συντροφιάς. Εργάζεται ως νηπιαγωγός, έχει γράψει πολλά παιδικά βιβλία και έχει μεταφράσει περισσότερα από 750 βιβλία παιδικής και εφηβικής λογοτεχνίας. Το 1985 τιμήθηκε με τον Έπαινο της Γ.Λ.Σ. για το βιβλίο της "Δέκα μικρές θαλασσινές σταγόνες". Το 2002 προτάθηκε από τον Κύκλο Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου για αναγραφή στον Τιμητικό Πίνακα της IBBY (International Board on Books for Young People), για τη μεταφραστική δουλειά. Έχει τιμηθεί και με το βραβείο της "Ελληνικής Εταιρείας Μεταφραστών Λογοτεχνίας", για το σύνολο του μεταφραστικού της έργου σε βιβλία για παιδιά και την προσφορά της στην παιδική λογοτεχνία. Έχει εμφανιστεί σε πολλές ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές με θέμα το παιδί και τα προβλήματά του.

Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-699-764-2
Book pages: 
56
Book Dimensions: 
29χ21
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο