Product

Καναλέτο

Product

Κάναμε λάθος;

Κανάλι 35

Κωδικός:
100027
Manufacturer: 
Description: 

"Εμπρός!"
"Μαμά, είσαι καλά;"
"Μια χαρά"
"Έβλεπα τις ειδήσεις και... ανησύχησα."
"Να μην πιστεύεις όσα λένε τα κανάλια"
Μια συνταξιούχος δασκάλα, μια κλεμμένη κορνίζα, ένα τηλεοπτικό κανάλι, δύο έρωτες και λίγος ρατσισμός, σε μια γρήγορη ζωντανή ιστορία από την Ελλάδα του σήμερα.

6,71 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

"Εμπρός!" "Μαμά, είσαι καλά;" "Μια χαρά" "Έβλεπα τις ειδήσεις και... ανησύχησα." "Να μην πιστεύεις όσα λένε τα κανάλια" Μια συνταξιούχος δασκάλα, μια κλεμμένη κορνίζα, ένα τηλεοπτικό κανάλι, δύο έρωτες και λίγος ρατσισμός, σε μια γρήγορη ζωντανή ιστορία από την Ελλάδα του σήμερα. Οι "Ιστορίες σε απλά ελληνικά" είναι πρωτότυπες και απλές. Δίνουν στον σπουδαστή τη δυνατότητα να διαβάσει ένα κείμενο χωρίς τη βοήθεια του λεξικού. Έχουν λεξιλόγιο στα ελληνικά, αγγλικά, γαλλικά και γερμανικά, καθώς και ασκήσεις με τις λύσεις τους.
Subtitle: 
4ο επίπεδο
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-7914-10-4
Book pages: 
77
Book Dimensions: 
17χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Λίλυ Εξαρχοπούλου έχει σπουδάσει αρχαία ιστορία και αρχαιολογία, αγγλική γλώσσα και λογοτεχνία, και έχει ειδικευτεί στο μυθιστόρημα του 19ου και 20ού αιώνα. Έχει εργαστεί στην ανώτερη και ανώτατη εκπαίδευση καθώς και σε εφημερίδες και περιοδικά, κι έχει ασχοληθεί με τη διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων. Έχει μεταφράσει στα ελληνικά αρκετά λογοτεχνικά και δοκιμιακά έργα. Ασχολείται με τη συγγραφή πεζογραφίας και ποίησης και με την κριτική βιβλίου.

Subtitle: 
4ο επίπεδο
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-7914-10-4
Book pages: 
77
Book Dimensions: 
17χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο