Product

Καρμική αστρολογία

Product

Καρμικός έρωτας

Καρμικό ωροσκόπιο

Κωδικός:
134928
Description: 

Το παρόν βιβλίο, όπως και τα επόμενα που ακολουθούν τα χρωστούσα στον εαυτό μου, καθότι θεωρώ πως έπαιξαν έναν πολύ σημαντικό ρόλο του διαμετακομιστή και διαμοιραστή γνώσης μεταξύ αοράτου και ορατού κόσμου.
Για την απόκτηση αυτής της εσωτερικής αστρολογικής γνώσης αφορμή στάθηκαν οι αρκετά δύσκολες εμπειρίες της ζωής. Όμως τώρα δοξάζω τις αόρατες πνευματικές δυνάμεις που με οδήγησαν σε αυτόν τον δύσκολο δρόμο και με προστάτευσαν συγχρόνως.

20,24 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το παρόν βιβλίο, όπως και τα επόμενα που ακολουθούν τα χρωστούσα στον εαυτό μου, καθότι θεωρώ πως έπαιξαν έναν πολύ σημαντικό ρόλο του διαμετακομιστή και διαμοιραστή γνώσης μεταξύ αοράτου και ορατού κόσμου. Για την απόκτηση αυτής της εσωτερικής αστρολογικής γνώσης αφορμή στάθηκαν οι αρκετά δύσκολες εμπειρίες της ζωής. Όμως τώρα δοξάζω τις αόρατες πνευματικές δυνάμεις που με οδήγησαν σε αυτόν τον δύσκολο δρόμο και με προστάτευσαν συγχρόνως. Είμαι πεπεισμένη ότι και ο πλέον δύσπιστος αναγνώστης ο οποίος θα θελήσει να ακολουθήσει την ίδια ατραπό, θ' αρχίσει να νοιώθει παρόμοια συναισθήματα Θεωρώ επίσης, ότι όσο περισσότεροι βαδίζουμε σε αυτόν τον δρόμο, τόσο περισσότερη γνώση, δύναμη και ασφάλεια θα αποκτούμε.
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-8387-01-9
Book pages: 
182
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-8387-01-9
Book pages: 
182
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο