Product

Κατάθλιψη

Product

Κατάθλιψη

Κατάθλιψη

Κωδικός:
108263
Manufacturer: 
Description: 

Τι είναι τέλος πάντων η κατάθλιψη; Μπορούμε να τη θεωρήσουμε μια βεβαρημένη αίσθηση θλίψης, οπότε αποτελεί σύμπτωμα που ανιχνεύεται σε πολλές και διάφορες ασθένειες, ή μπορούμε να τη θεωρήσουμε ασθένεια, ένα σύνδρομο, ένα σύνολο συμπτωμάτων δηλαδή τα οποία εκφράζουν μια δυσλειτουργία της ψυχής μας, μια δυσάρεστη ανισορροπία του τρόπου με τον οποίο ζούμε και υπάρχουμε.

12,99 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Τι είναι τέλος πάντων η κατάθλιψη; Μπορούμε να τη θεωρήσουμε μια βεβαρημένη αίσθηση θλίψης, οπότε αποτελεί σύμπτωμα που ανιχνεύεται σε πολλές και διάφορες ασθένειες, ή μπορούμε να τη θεωρήσουμε ασθένεια, ένα σύνδρομο, ένα σύνολο συμπτωμάτων δηλαδή τα οποία εκφράζουν μια δυσλειτουργία της ψυχής μας, μια δυσάρεστη ανισορροπία του τρόπου με τον οποίο ζούμε και υπάρχουμε. Θλίψη και παραίτηση είναι συναισθήματα που μπορεί να μας καταβάλουν ανά πάσα στιγμή. Η επίγνωση του τι μας συμβαίνει στις διάφορες φάσεις της ζωής μας (παιδική ηλικία, εφηβεία, ωριμότητα, τρίτη ηλικία) και ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να το αντιμετωπίσουμε, μας βοηθάει να ξεπεράσουμε τη δική μας κατάθλιψη ή να κατανοήσουμε την κατάθλιψη των άλλων. Σκοπός του βιβλίου αυτού είναι να προσφέρει μια όσο το δυνατόν πιο βαθιά κατανόηση του φαινομένου αλλά και πρακτικούς, όσο και φυσικούς, τρόπους αντιμετώπισής του.
Subtitle: 
Μελαγχολία και μανία
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-6621-27-8
Book pages: 
112
Book Dimensions: 
21χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Giovanni D' Agostini ζει στη Βερόνα και εργάζεται ως ψυχοθεραπευτής ομάδων και ατόμων και ως ειδικευμένος νευρολόγος-ψυχίατρος.
Ασχολείται εδώ και αρκετά χρόνια με τη διδασκαλία και την εκπαίδευση κοινωνικών λειτουργών.

Subtitle: 
Μελαγχολία και μανία
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-6621-27-8
Book pages: 
112
Book Dimensions: 
21χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο