Product

Κατάθλιψη

Product

Κατάθλιψη

Κατάθλιψη

Κωδικός:
98868
Αuthor: 
Description: 

Αυτό το βιβλίο έχει βοηθήσει πολλούς ανθρώπους να βγουν από τη φυλακή της κατάθλιψης.
Η κατάθλιψη είναι μία ανεπιθύμητη συνέπεια του τρόπου με τον οποίο βλέπουμε τον εαυτό μας και τον κόσμο, όταν αντιμετωπίζουμε μία συμφορά ή όταν ανακαλύπτουμε ότι η ζωή μας δεν είναι αυτό που πιστεύαμε.
Η Dorothy Rowe μας εξηγεί ότι η κατάθλιψη δεν είναι μία πάθηση ή μια διανοητική διαταραχή, αλλά μία άμυνα του οργανισμού μας απέναντι στον πόνο και το φόβο.

15,37 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Αυτό το βιβλίο έχει βοηθήσει πολλούς ανθρώπους να βγουν από τη φυλακή της κατάθλιψης. Η κατάθλιψη είναι μία ανεπιθύμητη συνέπεια του τρόπου με τον οποίο βλέπουμε τον εαυτό μας και τον κόσμο, όταν αντιμετωπίζουμε μία συμφορά ή όταν ανακαλύπτουμε ότι η ζωή μας δεν είναι αυτό που πιστεύαμε. Η Dorothy Rowe μας εξηγεί ότι η κατάθλιψη δεν είναι μία πάθηση ή μια διανοητική διαταραχή, αλλά μία άμυνα του οργανισμού μας απέναντι στον πόνο και το φόβο. Κατανοώντας το πώς ερμηνεύουμε τα γεγονότα της ζωής μας, μπορούμε να επιλέγουμε να αλλάξουμε τις ερμηνείες μας προσφέροντας στον εαυτό μας μία ευτυχέστερη και πιο ικανοποιητική ζωή.
Subtitle: 
Βγείτε από τη φυλακή
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-535-429-2
Book pages: 
487
Book Dimensions: 
20χ13
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

H Ντόροθυ Ρόου γεννήθηκε στην Αυστραλία το 1930 και δούλεψε ως δασκάλα και παιδοψυχολόγος προτού πάει στην Αγγλία, όπου πήρε το διδακτορικό της στο Πανεπιστήμιο του Sheffield. Από το 1972 μέχρι το 1986 ήταν διευθύντρια του Τμήματος Κλινικής Ψυχολογίας του North Lincoln-shire. Σήμερα ασχολείται με τη συγγραφή και την έρευνα, δίνει διαλέξεις και είναι φημισμένη σε ολόκληρο τον κόσμο για τη δουλειά της, που αφορά στο πώς εμείς οι άνθρωποι επικοινωνούμε και γιατί υποφέρουμε. Μεταξύ των βιβλίων της συμπεριλαμβάνονται τα "Wanting Everything" ("Όταν θέλουμε τα πάντα"), "Beyond Fear" ("Πέρα από το φόβο") και "Time on our Side" ("Ο χρόνος είναι με το μέρος μας").

Subtitle: 
Βγείτε από τη φυλακή
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-535-429-2
Book pages: 
487
Book Dimensions: 
20χ13
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο