Product

Κατά θάλασσαν άγγελος

Product

Κατά Ιωάννη Αποκαθήλωση

Κατά Θωμάν Ευαγγέλιον

Κωδικός:
107038
Manufacturer: 
Description: 

To Ευαγγέλιο του Θωμά ανακαλύφθηκε το 1945 στα περίχωρα του Ναγκ Χαμαντί της Αιγύπτου. Είναι μια συλλογή από 114 λογία, δηλαδή ρήσεις που αποδίδονται στον Ζώντα Ιησού. Το ευαγγέλιο αυτό, από τη στιγμή που τίναξε από πάνω του την άμμο που το έκρυβε, προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις εκ μέρους των θρησκειολόγων όλου του κόσμου και έγινε αντικείμενο έρευνας των σημαντικότερων ειδικών στον κόσμο. Ωστόσο ο Λόγος του είναι γεμάτος Πνοή κι ας τον σκέπαζε επί τόσους αιώνες η άμμος της ερήμου...

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

To Ευαγγέλιο του Θωμά ανακαλύφθηκε το 1945 στα περίχωρα του Ναγκ Χαμαντί της Αιγύπτου. Είναι μια συλλογή από 114 λογία, δηλαδή ρήσεις που αποδίδονται στον Ζώντα Ιησού. Το ευαγγέλιο αυτό, από τη στιγμή που τίναξε από πάνω του την άμμο που το έκρυβε, προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις εκ μέρους των θρησκειολόγων όλου του κόσμου και έγινε αντικείμενο έρευνας των σημαντικότερων ειδικών στον κόσμο. Ωστόσο ο Λόγος του είναι γεμάτος Πνοή κι ας τον σκέπαζε επί τόσους αιώνες η άμμος της ερήμου... Η νέα αυτή μετάφραση από τα κοπτικά και τα ελληνικά, σχολιασμένη με βάση όλα τα άλλα ευαγγέλια, γνωστικά, απόκρυφα και κανονικά, αφιερώνεται σε όλους εκείνους για τους οποίους το Ευαγγέλιο σημαίνει Αγάπη και Γνώση, κάλεσμα στην Ελευθερία.
Subtitle: 
Το γνωστικό Ευαγγέλιο του Θωμά
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-536-263-5
Book pages: 
286
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

O Ζαν-Ιβ Λελού, είναι ορθόδοξος ιερέας, θεολόγος, φιλόσοφος, ψυχολόγος και συγγραφέας πολυγραφότατος με παγκόσμια φήμη και κύρος. Είναι ιδρυτής του Ινστιτούτου Μελετών Άλλων Πολιτισμών και επίσης ιδρυτής του Διεθνούς Κολεγίου Ψυχικής Θεραπείας. Έχει μεταφράσει από τα κοπτικά τα γνωστικά ευαγγέλια Κατά Θωμάν και Κάτα Φίλιππον και έχει συγγράψει πλήθος έργων θεολογικού και φιλοσοφικού περιεχομένου.

Subtitle: 
Το γνωστικό Ευαγγέλιο του Θωμά
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-536-263-5
Book pages: 
286
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο