Product

Κατακτώντας το χρυσό Ι

Product

Καταλαβαίνω τα μαθηματικά για το νηπιαγωγείο

Καταλαβαίνεις τι λέω;

Κωδικός:
113478
Manufacturer: 
Description: 

Οι άνθρωποι συνηθίζουν, αλλά και αρέσκονται να μιλούν με λόγο μεταφορικό, είτε για να πουν πράγματα με υπονοούμενα είτε για να μη γίνονται αμέσως κατανοητοί είτε για να αποφύγουν παρεξηγήσεις είτε για να αποδώσουν με απόλυτη ακρίβεια αυτό που θέλουν να πουν.
Οι αμύητοι στο μεταφορικό λόγο δυσκολεύονται να αντιληφθούν το περιεχόμενο του λόγου των άλλων, με αποτέλεσμα τις παρεξηγήσεις και την ελλιπή επικοινωνία.
Είναι, επομένως, εξαιρετικά σημαντικο να γνωρίζουμε το μεταφορικό λόγο της γλώσσας μας, ώστε να επικοινωνούμε καλύτερα με τους συνομιλητές μας.

17,25 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Οι άνθρωποι συνηθίζουν, αλλά και αρέσκονται να μιλούν με λόγο μεταφορικό, είτε για να πουν πράγματα με υπονοούμενα είτε για να μη γίνονται αμέσως κατανοητοί είτε για να αποφύγουν παρεξηγήσεις είτε για να αποδώσουν με απόλυτη ακρίβεια αυτό που θέλουν να πουν. Οι αμύητοι στο μεταφορικό λόγο δυσκολεύονται να αντιληφθούν το περιεχόμενο του λόγου των άλλων, με αποτέλεσμα τις παρεξηγήσεις και την ελλιπή επικοινωνία. Είναι, επομένως, εξαιρετικά σημαντικο να γνωρίζουμε το μεταφορικό λόγο της γλώσσας μας, ώστε να επικοινωνούμε καλύτερα με τους συνομιλητές μας.
Subtitle: 
Μεταφορικές φράσεις της καθημερινής επικοινωνίας
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-288-168-2
Book pages: 
593
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Ηλίας Παπαγεωργίου είναι επίτιμος σχολικός σύμβουλος. Γεννήθηκε στην Κυψέλη Άρταςτο 1942, αλλά από το 1967 ζει και εργάζεται στη Μυτιλήνη. Αποφοίτησε από τη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών με κρατική υποτροφία. Με κρατική επίσης υποτροφία μετεκπαιδεύτηκε στα Πανεπιστήμια Reading και Hatfield της Αγγλίας στην Οργάνωση και Διοίκηση της Εκπαίδευσης, στον Επαγγελματικό Προσανατολισμό και τη Συμβουλευτική, αντίστοιχα.
Από το 1969 μέχρι το 2004 δίδαξε στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, στην Παιδαγωγική Ακαδημία Μυτιλήνης και στο Περιφερειακό Επιμορφωτικό Κέντρο Μυτιλήνης ως επιμορφωτής. Εθήτευσε ως διευθυντής Γυμνασίου, διευθυντής ΠΕΚ Μυτιλήνης, Σχολικός Σύμβουλος Λέσβου, Προϊστάμενος Επιστημονικής και Παιδαγωγικής Καθοδήγησης στο Β. Αιγαίο.
Έχει συγγράψει βιβλία για τη διοίκηση σχολείων, για θέματα διδακτικής και παιδαγωγικής, για σχολική χρήση, επιστημονικές και λαογραφικές μελέτες, χρονογραφήματα, άρθρα, ποιήματα, διηγήματα.

Subtitle: 
Μεταφορικές φράσεις της καθημερινής επικοινωνίας
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-288-168-2
Book pages: 
593
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο