Product

Κεραίες

Product

Κεραίες κινητής τηλεφωνίας: Νομικό πλαίσιο, προβλήματα εφαρμογής

Κεραίες

Κωδικός:
95761
Manufacturer: 
Description: 

H έκδοση της "Θεωρίας κεραιών" σχεδιάστηκε για να ικανοποιήσει τις ανάγκες των φοιτητών των τμημάτων ηλεκτρολόγων και φυσικών στο ανώτερο προπτυχιακό και αρχικό μεταπτυχιακό επίπεδο, καθώς και τις ανάγκες των επαγγελματιών μηχανικών. Το βιβλίο προϋποθέτει ότι οι φοιτητές έχουν γνώση της βασικής ηλεκτρομαγνητικής θεωρίας (των εξισώσεων δηλαδή του Maxwell και των κυματικών εξισώσεων), εισαγωγικής φυσικής, και διαφορικού - ολοκληρωτικού λογισμού.

73,38 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

H έκδοση της "Θεωρίας κεραιών" σχεδιάστηκε για να ικανοποιήσει τις ανάγκες των φοιτητών των τμημάτων ηλεκτρολόγων και φυσικών στο ανώτερο προπτυχιακό και αρχικό μεταπτυχιακό επίπεδο, καθώς και τις ανάγκες των επαγγελματιών μηχανικών. Το βιβλίο προϋποθέτει ότι οι φοιτητές έχουν γνώση της βασικής ηλεκτρομαγνητικής θεωρίας (των εξισώσεων δηλαδή του Maxwell και των κυματικών εξισώσεων), εισαγωγικής φυσικής, και διαφορικού - ολοκληρωτικού λογισμού. Οι μαθηματικές εκείνες τεχνικές όταν χρειάζονται για την κατανόηση μερικών προηγμένων θεμάτων έχουν ενσωματωθεί στα αντίστοιχα κεφάλαια ή περιλαμβάνονται στα παραρτήματα. [...] (από τον πρόλογο του βιβλίου)
Subtitle: 
Ανάλυση και σχεδίαση
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-411-509-Χ
Book pages: 
1013
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Κωνσταντίνος Μπαλάνης έλαβε το πρώτο πτυχίο του (BSEE) από το Πολυτεχνικό Ινστιτούτο της Βιρτζίνια το 1964, το μεταπτυχιακό του δίπλωμα (ΜΕΕ) από το Πανεπιστήμιο της Βιρτζίνια το 1966, και το διδακτορικό του ηλεκτρολόγου μηχανικού από το Πανεπιστήμιο της Πολιτείας του Ohio το 1969.
Από το 1964 μέχρι το 1970 εργάστηκε στη NASA και από το 1970 μέχρι το 1983 στο τμήμα ηλεκτρολόγων μηχανικών του Πανεπιστημίου της Δυτικής Βιρτζίνια. Το 1983 διορίστηκε στο Πανεπιστήμιο της Πολιτείας της Αριζόνα, όπου είναι καθηγητής της ηλεκτρολογίας και διευθυντής του κέντρου τηλεπικοινωνιακών ερευνών του ιδίου Πανεπιστημίου. Διδάσκει ηλεκτρομαγνητική θεωρία, κεραίες και μικροκυματικά κυκλώματα σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο. Έχει λάβει το βραβείο του εξόχοντος μέντορος μεταπτυχιακών του Πανεπιστημίου της Αριζόνα (1996), το βραβείο εξαίρετης διδασκαλίας από τη σχολή μηχανικών του Πανεπιστημίου της Αριζόνα (1987-88), το βραβείο προσωπικών επιτευγμάτων από το Ινστιτούτο Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών για το 1989, και το ειδικό βραβείο επαγγελματισμού από το ΙΕΕΕ (phoenix section) για το 1992.

Subtitle: 
Ανάλυση και σχεδίαση
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-411-509-Χ
Book pages: 
1013
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο