Product

Κλινική κοινωνική ψυχολογία

Product

Κλινική μαιευτική και γυναικολογία

Κλινική λοιμωξιολογία

Κωδικός:
95793
Description: 

[...] Το βιβλίο αυτό βασίζεται στο αξίωμα-δόγμα ότι μόνον η αιτιολογική διάγνωση, δηλαδή, ποιος είναι ο αιτιοπαθογόνος μικροοργανισμός που ενέχεται στην πρόκληση της συγκεκριμένης λοιμώξεως, επιτρέπει την επιλογή της σωστής αντιμικροβιακής θεραπείας η οποία αποτελεί πάντοτε το οφειλόμενο καθήκον του κλινικού προς τον άρρωστό του, ο οποίος, ανύποπτος, συνήθως, για τον μόχθο και την αγωνία της διαγνωστικής διαδικασίας, ενδιαφέρεται πρωτίστως πώς θα επανακτήσει συντομότερα και ασφαλέστερα την υγεία του.
[...] (από την εισαγωγή του βιβλίου)

65,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of print but in stock

[...] Το βιβλίο αυτό βασίζεται στο αξίωμα-δόγμα ότι μόνον η αιτιολογική διάγνωση, δηλαδή, ποιος είναι ο αιτιοπαθογόνος μικροοργανισμός που ενέχεται στην πρόκληση της συγκεκριμένης λοιμώξεως, επιτρέπει την επιλογή της σωστής αντιμικροβιακής θεραπείας η οποία αποτελεί πάντοτε το οφειλόμενο καθήκον του κλινικού προς τον άρρωστό του, ο οποίος, ανύποπτος, συνήθως, για τον μόχθο και την αγωνία της διαγνωστικής διαδικασίας, ενδιαφέρεται πρωτίστως πώς θα επανακτήσει συντομότερα και ασφαλέστερα την υγεία του. [...] (από την εισαγωγή του βιβλίου)
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-399-312-3
Book pages: 
946
Book Dimensions: 
29χ21
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο

Ο Ελευθέριος Ανευλαβής γεννήθηκε το 1943 στην Λιβαδειά του νομού Βοιωτίας. Σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης όπου και αποφοίτησε το έτος 1968. Μετεκπαιδεύτηκε στο Λονδίνο και έκανε μεταπτυχιακή εκπαίδευση στην Αμερική, για να επιστρέψει στην Ελλάδα το 1977 και να διορισθεί ως επιμελητής Παθολογίας στον "Ευαγγελισμό". Το 1978 αναγορεύθηκε διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, και το 1979 διορίσθηκε πανεπιστημιακός επιμελητής στην τότε ονομαζόμενη Φυματιολογική κλινική του πανεπιστημίου Αθηνών. Τον Νοέμβριο του 1985 διορίσθηκε Διευθυντής του ΕΣΥ στην Α. Παθολογική κλινική του Κωνσταντοπούλειου ΠΓ νοσοκομείου Ν. Ιωνίας "Η Αγία Όλγα".

Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-399-312-3
Book pages: 
946
Book Dimensions: 
29χ21
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο