Product

Κλυταιμνήστρα

Product

Κλωνί μου αγαπημένο!...

Κλώνη Κλου, η μάγισσα με τα δώρα

Κωδικός:
125302
Manufacturer: 
Description: 

Ένα βράδυ, η Κλώνη Κλου, η μικρή μάγισσα, αργεί να γυρίσει στο σπίτι της. Οι βοηθοί της, ο Ησύχιος και η Ακακία αρχίζουν να ανησυχούν. Η ανησυχία τους μεγαλώνει όταν λαμβάνουν ένα απειλητικό γράμμα σε μια άγνωστη γλώσσα.

Η Κλώνη Κλου κινδυνεύει!

Από ποιον άραγε; Από τον αρχιστράτηγο Αβρόντιο Μπαρούφη, από τον παράξενο γίγαντα Αλίμονο ή από τον τρομερό βασιλιά Τρεχέδειπνο και τη γυναίκα του τη βασίλισσα Φάγισσα Φλώρα;

8,25 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ένα βράδυ, η Κλώνη Κλου, η μικρή μάγισσα, αργεί να γυρίσει στο σπίτι της. Οι βοηθοί της, ο Ησύχιος και η Ακακία αρχίζουν να ανησυχούν. Η ανησυχία τους μεγαλώνει όταν λαμβάνουν ένα απειλητικό γράμμα σε μια άγνωστη γλώσσα. Η Κλώνη Κλου κινδυνεύει! Από ποιον άραγε; Από τον αρχιστράτηγο Αβρόντιο Μπαρούφη, από τον παράξενο γίγαντα Αλίμονο ή από τον τρομερό βασιλιά Τρεχέδειπνο και τη γυναίκα του τη βασίλισσα Φάγισσα Φλώρα; Ένα ιπτάμενο τρένο, μια γιγαντοσπηλιά, τρεις κουκουβάγιες, ένα χαμένο ξίφος, μια μαγική συνταγή, ένα σκοτεινό βασίλειο, μια ανάκριση, μια απόδραση, ένα εργαστήριο καρπουζοπειραμάτων, ένας πρίγκιπας-πειραματόζωο, ένας ασυνήθιστος πόλεμος, ένα σωρό αναποδιές, παρεξηγήσεις και μυστικά, συνεχείς ανατροπές και απρόοπτες εξελίξεις μάς κρατάνε σε αγωνία και οδηγούν τους ήρωες της ιστορίας σε μεγάλους κινδύνους και διασκεδαστικές περιπέτειες.
Subtitle: 
Μυθιστόρημα
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-04-3425-5
Book pages: 
188
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Αλεξάνδρα Μπίζη γεννήθηκε στις Σέρρες τον Σεπτέμβριο του 1965. Σπούδασε νομικά στη Θεσσαλονίκη και θέατρο στην Αθήνα. Το παραμύθι της "Ο Τιπουκίτο σώζει τη θάλασσα" βραβεύτηκε στο διαγωνισμό της Ένωσης Ελλήνων Λογοτεχνών το 2002. Το βιβλίο της "Ο Φλαμπελίνο και το κορίτσι που δεν ήθελε να κοιμηθεί" μεταφράστηκε και κυκλοφορεί στα Πολωνικά, Ουγγρικά και Σουηδικά.

Subtitle: 
Μυθιστόρημα
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-04-3425-5
Book pages: 
188
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο