Product

Κοινωνία και υγεία

Product

Κοινωνία και υγεία V

Κοινωνία και υγεία IV

Κωδικός:
108215
Description: 

Κύριος στόχος της παρούσας έκδοσης είναι η έγκυρη ενημέρωση της επιστημονικής κοινότητας αλλά κυρίως του ευρύτερου κοινού σε επίκαιρα ιστορικά θέματα.
Η θεματολογία είναι ευρύτατη και καλύπτει περιοχές άμεσα σχετιζόμενες με τη νόσο και τη θεραπευτική αντιμετώπισή της, αλλά και με την οργάνωση και οικονομία των υπηρεσιών υγείας.

17,32 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Κύριος στόχος της παρούσας έκδοσης είναι η έγκυρη ενημέρωση της επιστημονικής κοινότητας αλλά κυρίως του ευρύτερου κοινού σε επίκαιρα ιστορικά θέματα. Η θεματολογία είναι ευρύτατη και καλύπτει περιοχές άμεσα σχετιζόμενες με τη νόσο και τη θεραπευτική αντιμετώπισή της, αλλά και με την οργάνωση και οικονομία των υπηρεσιών υγείας. Συγκεκριμένα παρουσιάζονται τα νεότερα δεδομένα σχετικά με τις μεταμοσχεύσεις και τα ηθικά διλήμματα που απορρέουν από αυτές, τις οστεοαρθρίτιδες, το μεταβολικό σύνδρομο, τις συναισθηματικές διαταραχές, τις παθήσεις του εντέρου, τη νόσο του Πάρκινσον αλλά και τα προβλήματα της οικονομίας και πολιτικής της υγείας. Η επιλογή των θεμάτων έγινε με γνώμονα τον επικαιρότητα και τη σημασία τους για την υγεία ενός μεγάλου τμήματος του πληθυσμού. Στον παρόντα τόνο περιλαμβάνονται τα κείμενα των είκοσι δύο διαλέξεων του ομώνυμου κύκλου ομιλιών "Κοινωνία και υγεία IV".
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-7998-29-4
Book pages: 
267
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-7998-29-4
Book pages: 
267
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο