Product

Κοσμοδρόμιο

Product

Κοσμοθεωρία

Κοσμοεξουσιαστές

Κωδικός:
95712
Manufacturer: 
Description: 

Ποιοι κυβερνούν τον κόσμο; Ποια τα κέντρα τους; Ποιες οι επιδιώξεις τους; Πώς τις προωθούν; Ποια τα όργανα και ποιες οι μέθοδοί τους; Σ' αυτά τα καίρια ερωτήματα του καιρού μας απαντά ο Γ.Κ. Γεωργαλάς με τούτο το βιβλίο του.

11,01 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ποιοι κυβερνούν τον κόσμο; Ποια τα κέντρα τους; Ποιες οι επιδιώξεις τους; Πώς τις προωθούν; Ποια τα όργανα και ποιες οι μέθοδοί τους; Σ' αυτά τα καίρια ερωτήματα του καιρού μας απαντά ο Γ.Κ. Γεωργαλάς με τούτο το βιβλίο του. Ένα βιβλίο τόλμης, το πιο αποκαλυπτικό ίσως που γράφτηκε ποτέ. Ένα βιβλίο που ρίχνει άπλετο, σκληρό φως στα άδυτα των αδύτων της κρυφής Εξουσίας των Κυριάρχων. Δεν διστάζει να τους κατονομάσει αλλά και να καταδείξει την ανάγκη και τους τρόπους για την αντιμετώπισή τους. Κάθε λέξη σε τούτο το βιβλίο είναι και μια έκρηξη. Κάθε φράση και ένας συγκλονισμός. Κάθε παράγραφος και πρόκληση. Έργο μεθοδικό, καταλυτικό, αδυσώπητο. Όπως και ο κόσμος μας.
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-6601-01-3
Book pages: 
269
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Γεώργιος Γεωργαλάς (1928-2016) γεννήθηκε από Έλληνες (Δωδεκανήσιους) γονείς στο Κάιρο, όπου και τελείωσε την Αμπέτειο Σχολή. Έζησε νεότητα περιπετειώδη, κυρίως λόγω της αναμίξεώς του με την πολιτική. Μετά από πολλά ταξίδια και επταετή παραμονή του στις κομμουνιστικές χώρες, εγκαταστάθηκε οριστικώς στην Ελλάδα (1.1.57). Διετέλεσε συνεργάτης, αρθρογράφος, διευθυντής, εκδότης εφημερίδων και περιοδικών· ειδικός συνεργάτης Γ.Ε.Σ. και Προεδρίας Κυβερνήσεως· καθηγητής των ανωτέρων και ανωτάτων σχολών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας επί σειράν ετών· εξαιρετικώς δημοφιλής ραδιοφωνικός και τηλεοπτικός ομιλητής· υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και υφυπουργός Εσωτερικών διοικητής Κρήτης. Κατά τις τελευταίες δεκαετίες αφιερώθηκε στην μελέτη-έρευνα της ιστορίας μας και την συγγραφή σχετικών έργων.
Έχει συγγράψει πολλά έργα πολιτικής ψυχολογίας, πολιτικής φιλοσοφίας, κοινωνιολογίας και ένα μυθιστόρημα.
Με τις σειρές "Οι Ρίζες" και "Βυζάντιον" φιλοδοξεί να παρουσιάση ολόκληρη την Ιστορία μας κατά τρόπο μη-συμβατικό, ανατρέποντας την εικόνα που κατασκεύασε γι' αυτήν το ξένο και εγχώριο κατεστημένο.

Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-6601-01-3
Book pages: 
269
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο