Product

Κούπα ακαπάκωτη

Product

Κουπί στο νερό...

Κουπέ κυριών

Κωδικός:
88874
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Η Ακίλα: σαρανταπεντάρα, μόνη, εφοριακός στο επάγγελμα, είναι μια γυναίκα που ποτέ δεν άφησε τον εαυτό της ελεύθερο να γίνει έτσι όπως θα ήθελε - ήταν πάντοτε η καλή κόρη, η καλή αδελφή, η θεία, η εργασιομανής. Ώσπου μια μέρα αγοράζει ένα εισιτήριο δίχως επιστροφή για μια παραθαλάσσια πόλης της νοτιοανατολικής Ινδίας.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η Ακίλα: σαρανταπεντάρα, μόνη, εφοριακός στο επάγγελμα, είναι μια γυναίκα που ποτέ δεν άφησε τον εαυτό της ελεύθερο να γίνει έτσι όπως θα ήθελε - ήταν πάντοτε η καλή κόρη, η καλή αδελφή, η θεία, η εργασιομανής. Ώσπου μια μέρα αγοράζει ένα εισιτήριο δίχως επιστροφή για μια παραθαλάσσια πόλης της νοτιοανατολικής Ινδίας. Στο τρένο, στην εξομολογητική ατμόσφαιρα ενός κουπέ για γυναίκες -το λεγόμενο Κουπέ κυριών-, η Ακίλα θέτει στις υπόλοιπες πέντε συνεπιβάτισσές της το ερώτημα που τη στοιχειώνει σε όλη της την ενήλικη ζωή: μπορεί μια ανύπαντρη γυναίκα να είναι ευτυχισμένη, ή μονάχα μέσα από έναν άντρα ολοκληρώνεται πραγματικά; Έξι γυναίκες, έξι διαφορετικές ιστορίες, έξι διαφορετικές απαντήσεις, σ' ένα εκπληκτικά ζεστό, αστείο, τρυφερό μυθιστόρημα για τον έρωτα, το γάμο και την οικογένεια, στην Ινδία - όπως και παντού...
Subtitle: 
Μυθιστόρημα
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-7951-37-9
Book pages: 
386
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Ανίτα Ναΐρ ζει στην πόλη Μπάνγκαλορ της νότιας Ινδίας. Βιβλία της έχουν μεταφραστεί σε πολλές χώρες, μεταξύ των οποίων η Αγγλία και οι ΗΠΑ.

Subtitle: 
Μυθιστόρημα
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-7951-37-9
Book pages: 
386
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο