Κατηγορίες
 
- Xριστουγεννιάτικα βιβλία - Δώρα
- ΔΩΡΕΑΝ ΒΙΒΛΙΑ -
eBooks
Βιογραφίες
Γενικά βιβλία
Γεύση Διατροφή
Γλώσσα
Εφαρμοσμένες επιστήμες
Θρησκεία
Ιστορία. Γεωγραφία
Καλές τέχνες
Κοινωνικές επιστήμες
Λογοτεχνία
Φιλοσοφία
Φιλοσοφία. Παραφυσικά φαινόμενα. Ψυχολογία
Φυσικές και θετικές επιστήμες
 
   Προσφορές
 
prosfores
 
   Ψηφοφορίες
 
Αγοράζετε μεταχειρισμένα βιβλία:
Σε καμιά περίπτωση.
Μονό σε περίπτωση που δεν υπάρχει καινούργιο.
Γιατί όχι; Αν είναι σε καλή κατάσταση.
Ναι, είναι πολύ πιο οικονομικό.
[ Αποτελέσματα ]
72644 Ψήφοι
113 Σχόλια
 
   Facebook
Κρέας και προϊόντα κρέατος

Κρέας και προϊόντα κρέατος

Κωδικός: 32414

Meat and meat products, technology, chemistry and microbiology
Συγγραφέας: Sutherland, Jane P. Varnam, Alan H.
Μεταφραστής: Χατήρης, Ιωάννης
Εκδότης: Ίων
ISBN: 960-405-940-8
Έτος Έκδοσης: 1999
Κωδικός προϊόντος: 32414

Λιανική τιμή:20.90EUR

τιμή bibliopolio.gr 18.81EUR

Έκπτωση: 2.09EUR
10%

 
Αποστολή σε<br> 1-2 ημέρες. Αποστολή σε
1-2 ημέρες.

Ποσότητα


Περιγραφή Είδους: Βιβλίο

Λεπτομέρειες Είδους: Βιβλίο

Τίτλος πρωτότυπου: Meat and meat products, technology, chemistry and microbiology
Κωδικός προϊόντος: 32414
ISBN: 960-405-940-8
Γλώσσα: Ελληνικά
Γλώσσα Πρωτοτύπου: Αγγλικά
Μετάφραση από: Αγγλικά
Έτος Έκδοσης: 1999
Τόπος Έκδοσης: Αθήνα
Αριθμός Σελίδων: 339
Είδος: Βιβλίο
Εξώφυλλο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόμοι: 1
Διαστάσεις: 24χ17



Sutherland, Jane P.

Άλλα βιβλία του συγγραφέα

Γάλα και προϊόντα γάλακτος  Ποτά  

 
 
 
 
Δεν υπάρχουν κριτικές προϊόντων.
 
 
 
Γράψτε μια νέα κριτική
 
 
 
   Σχετικές κατηγορίες
Διατροφή Υγιεινή
 
 
 
   Καλάθι αγορών
 
Αδειο καλάθι
 
Δωρεάν αποστολή  με παραγγελίες άνω των 70.00EUR στην Ελλάδα.
 
   Εκδότής
 
Ίων
Αλλα προϊόντα
 
   Παλιά & σπάνια βιβλία
 
 
   Σπάνια Βιβλία
 

Ο μυστικός κώδικας του Πυθαγόρα και η αποκρυπτογράφησι της διδασκαλίας του
Μη διαθέσιμη τιμή ...
 
   Ειδοποιήσεις
 
ΕιδοποιήσειςΕιδοποιείστε με για
αλλαγές/ανανεώσεις
του προϊόντος
Κρέας και προϊόντα κρέατος
 
Powered by osCommerce
Copyright ©2002-2018 geostatik & bibliopolio.gr . All rights reserved.