Product

Κρυφός κήπος

Product

Κρυφός κυνηγός

Κρυφός κόσμος

Κωδικός:
114281
Manufacturer: 
Description: 

Στο καινούργιο του βιβλίο ο γνωστός συγγραφέας και εκδότης έρχεται να αποκαλύψει ότι ο κόσμος που παρακολουθούμε, εκείνος ο κόσμος της καθημερινής μας πραγματικότητας, δεν είναι ο αληθινός κόσμος, είναι απλά μία περιγραφή του.
Είναι η γλώσσα της πραγματικότητας που έχουμε μάθει.

18,17 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Στο καινούργιο του βιβλίο ο γνωστός συγγραφέας και εκδότης έρχεται να αποκαλύψει ότι ο κόσμος που παρακολουθούμε, εκείνος ο κόσμος της καθημερινής μας πραγματικότητας, δεν είναι ο αληθινός κόσμος, είναι απλά μία περιγραφή του. Είναι η γλώσσα της πραγματικότητας που έχουμε μάθει. Γύρω μας μιλιούνται πολλές άλλες γλώσσες, πολλές άλλες εκδοχές και περιγραφές, αλλά εμείς λαμβάνουμε, επεξεργαζόμαστε και καταλαβαίνουμε μόνο τη γλώσσα που εμείς έχουμε μάθει. Η πραγματικότητα που ξέρουμε, όποια κι αν είναι αυτή, είναι το προϊόν αυτής της συνειδησιακής περιγραφής, αυτής της "γλώσσας", καθώς και των επιβεβλημένων τεχνητών νόμων της. Έξω από αυτήν την περιγραφή και καταγραφή, ο αληθινός κόσμος είναι κρυφός. Και αυτό τον Κρυφό Κόσμο θα προσεγγίσετε διαβάζοντας αυτό το γοητευτικά περιηγητικό αφήγημα του Παντελή Γιαννουλάκη. · Ποια είναι τα μυστικά των νεκρών; · Υπάρχει στ' αλήθεια θάνατος; · Τι κάνει η Αδελφότητα του Ύπνου; · Πού πηγαίνεις όταν κοιμάσαι; · Από πού έρχονται τα όνειρα; · Οι Θεοί περπάτησαν ανάμεσά μας; · Ποιοι ήταν και πότε ήρθαν; · Πού είναι ο τάφος του Βασιλιά του Κάτω Κόσμου; · Ποιοι είναι οι Deros; Γιατί επιστρέφουν πάλι από την Κούφια Γη; · Τι είναι τα ξωτικά και πώς ονομάζονται; · Κυκλοφορούν άνθρωποι-κλώνοι ανάμεσά μας; · Πότε και πώς ξεκίνησε ο Κλωνισμός; · Ποια είναι η νεομυθολογία για τον Πόλεμο της Θούλης; · Σε τι ακριβώς πίστευαν οι Ναζί; · Τι είναι η Συναρχία; · Υπάρχει ένα μυστικό σύστημα διακυβέρνησης του κόσμου; · Ποιος είναι ο Συμπαντικός Οργανισμός; · Τι αποκαλύπτει η απόκρυφη γεωγραφία; · Πώς κατασκευάζονται οι μαγικές πόλεις; · Πού είναι ο χαμένος παράδεισος της παιδικής μας ηλικίας; · Υπάρχει μια Μυστική Ιστορία των Ιδεών; Εξερευνείστε, αναζητείστε και μην αρνείστε τις πολλαπλές όψεις της πραγματικότητας.
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-89145-3-1
Book pages: 
311
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Παντελής Γιαννουλάκης ζει και γράφει στη Θεσσαλονίκη. Έχει συγγράψει μυθιστορήματα, διηγήματα, ποίηση, δοκίμια, συνεντεύξεις, πολλές μελέτες, και εκατοντάδες άρθρα, αρθρογραφώντας σε πολλά περιοδικά.
Είναι ο δημιουργός, εκδότης και διευθυντής του περιοδικού "Strange", εμπνευστής και εκδότης του περιοδικού "Μυστική Ελλάδα", και δημιουργός των εκδόσεων "Terra Nova". Υπήρξε ιδρυτής των εκδόσεων "Αρχέτυπο", αρχισυντάκτης των περιοδικών "Τρίτο Μάτι" και "Ανιχνεύσεις", και έχει εργαστεί ως σύμβουλος εκδόσεων για λογαριασμό πολλών εκδοτικών οίκων και περιοδικών, και έχει ασχοληθεί εκτενώς με την επιμέλεια εκδόσεων. Υπήρξε editor πολλών ανθολογιών, συντονιστής ερευνητικών και εξερευνητικών προγραμμάτων, έχει οργανώσει και συμμετάσχει σε πολλές εκδηλώσεις με θέματα του Μυστηρίου και του Φανταστικού, και έχει οργανώσει και συμμετάσχει σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές και ντοκιμαντέρ. Υπήρξε ιδρυτικό μέλος και πρόεδρος της "Ελληνικής Λέσχης του Φανταστικού", δημιουργός ραδιοφωνικών εκπομπών, μεταφραστής, μουσικός, περιηγητής, ομιλητής. Ασχολείται ένθερμα με τη φανταστική λογοτεχνία, τη σημειολογία, τη φιλοσοφία, τις εναλλακτικές κοσμοθεωρίες, τα μυστήρια του ανθρώπου και των κόσμων του.

Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-89145-3-1
Book pages: 
311
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο