Κωστόπουλος, Πέτρος Π.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος γεννήθηκε το 1954. Φιλόδοξος και αποφασιστικός επιχειρηματίας, γνωστός για την εξεζητημένη και επιτυχημένη εκδοτική του δραστηριότητα είναι ιδρυτής και ιδιοκτήτης του Ομίλου Imako Media Net Group. Ξεκίνησε με την έκδοση του Κλικ το 1987, που απέκτησε τον τίτλο του πιο πρωτοποριακού περιοδικού της χώρας και συνέχισε στην έκδοση του Νίτρο που και αυτό με την σειρά του σημείωσε άμεση επιτυχία και κατέκτησε σημαντική θέση στην αγορά.
Έκτοτε η εταιρία έχει προχωρήσει στην έκδοση 7 ακόμη τίτλων, μερικοί από τους οποίους εκδίδονται σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους εκδοτικούς οίκους του κόσμου, όπως για παράδειγμα το Car με την εταιρία EMap Grande Bretagne, το Esquire με τις εκδόσεις Hearst των Ηνωμένων Πολιτειών και το In Style με την εταιρία AOL Time Inc.
Ο Πέτρος Κωστόπουλος, εισέβαλε και στο χώρο του ραδιοφώνου ιδρύοντας τον ραδιοσταθμό Νitro, έναν από τους πιο δημοφιλείς μουσικούς σταθμούς στην Ελλάδα. Επιπλέον, ο Όμιλος Imako Media Net Group εκδίδει πάνω από 10 περιοδικά για λογαριασμό διαφόρων εταιριών και έχει στην ιδιοκτησία του εκδοτικό οίκο.
Από τον Μάρτιο του 2000 η εταιρία είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών.

Υποκατηγορίες
Φίλτρο