Product

Κόκκινα χείλη φίλησα

Product

Κόκκινα χρυσά παπούτσια

Κόκκινα χριστουγεννιάτικα αυγά

Κωδικός:
125744
Manufacturer: 
Description: 

Μια χαρούμενη Χριστουγεννιατικο-Πασχαλινή ιστορία. Για ευφάνταστους μεγάλους και σοφά παιδιά.

Μια κότα που γεννά κόκκινα αυγά; Για συνέντευξη! Μόλις βράζουνε γίνονται άσπρα; Για σφάξιμο! Μήπως νιώθεις κι εσύ σαν αυτή την κότα; Μήπως τη μια σε θαυμάζουν και την άλλη σε γελοιοποιούν;

Χρειάζεσαι κι εσύ την συμβουλή του Ξένου (ή ένα καλό παραμύθι σαν κι αυτό). Νομίζεις πως είσαι πασχαλινός αλλά στην πραγματικότητα είσαι χριστουγεννιάτικος!

11,92 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Μια χαρούμενη Χριστουγεννιατικο-Πασχαλινή ιστορία. Για ευφάνταστους μεγάλους και σοφά παιδιά. Μια κότα που γεννά κόκκινα αυγά; Για συνέντευξη! Μόλις βράζουνε γίνονται άσπρα; Για σφάξιμο! Μήπως νιώθεις κι εσύ σαν αυτή την κότα; Μήπως τη μια σε θαυμάζουν και την άλλη σε γελοιοποιούν; Χρειάζεσαι κι εσύ την συμβουλή του Ξένου (ή ένα καλό παραμύθι σαν κι αυτό). Νομίζεις πως είσαι πασχαλινός αλλά στην πραγματικότητα είσαι χριστουγεννιάτικος!
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-6617-44-0
Book pages: 
29
Book Dimensions: 
25χ25
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο

Ο Στέλιος Πελασγός (Δρ) ξεκίνησε την αναβίωση της τέχνης της προφορικής λογοτεχνίας και αφήγησης στην Ελλάδα. Σπούδασε και δημιούργησε στα τέσσερα μονοπάτια των παραδοσιακών παραμυθάδων και των σύγχρονων αφηγητών: τη λογοτεχνία / φιλολογία, την παιδαγωγική, το θέατρο και την ψυχολογία. Γνώρισε τους σύγχρονους παραμυθάδες στη Γαλλία. Εγκατέλειψε την Αθήνα αναζητώντας τη σιωπή και το σκοτάδι που κλωσούν τα παραμύθια. Στις μικρές ανθρώπινες κοινότητες και στη Φύση ξαναβρήκε τις ρίζες του. Ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και την Ευρώπη δίνοντας παραστάσεις αφήγησης για ενήλικες ή παιδιά και διδάσκοντας την πανάρχαια τέχνη της προφορικής αφήγησης.

Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-6617-44-0
Book pages: 
29
Book Dimensions: 
25χ25
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο