Product

Κύκλοι ζωής

Product

Κύκλοι ζωής + έρωτα

Κύκλοι ζωής

Κωδικός:
107989
Manufacturer: 
Description: 

Εσύ λογική, βαδίζεις με γνώμονα το άγριο πρέπει που σε κάνει στρατιωτάκι άβουλο να διεκδικήσει τις επιθυμίες του. Μη μου μιλάς λοιπόν, άσε τις νουθεσίες για απαγορευμένες αγάπες γιατί η αγάπη δεν χωράει στους δικούς σου κανόνες. Κι εσύ μνήμη, βγάζεις σαν πλανόδιος φωτογράφος τη φωτογραφική σου μηχανή και φωτογραφίζεις για να έχεις υλικό, τροφή για να επιβιώσεις. Αν πάρει φως το φιλμ σου, τότε πεθαίνεις δεν έχει άλλο τρόπο για να ζήσεις.

11,93 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Εσύ λογική, βαδίζεις με γνώμονα το άγριο πρέπει που σε κάνει στρατιωτάκι άβουλο να διεκδικήσει τις επιθυμίες του. Μη μου μιλάς λοιπόν, άσε τις νουθεσίες για απαγορευμένες αγάπες γιατί η αγάπη δεν χωράει στους δικούς σου κανόνες. Κι εσύ μνήμη, βγάζεις σαν πλανόδιος φωτογράφος τη φωτογραφική σου μηχανή και φωτογραφίζεις για να έχεις υλικό, τροφή για να επιβιώσεις. Αν πάρει φως το φιλμ σου, τότε πεθαίνεις δεν έχει άλλο τρόπο για να ζήσεις. Φωτογραφίζεις ό,τι βρεθεί μπροστά σου ακόμη και τα πιο δυσάρεστα της ζωής μας και έτσι σαδιστικά, μας τα προβάλλεις για να δικαιολογηθείς τον λόγο της ύπαρξής σου.
Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-86800-7-7
Book pages: 
318
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά. Σπούδασε στο Λονδίνο Δημόσιες Σχέσεις και Διαφήμιση. Είναι παντρεμένη με τον γνωστό τραγουδιστή Κώστα Καρουσάκη και έχουν δύο παιδιά, τον Κωνσταντίνο και την Μαρία - Γεωργία. Το 2000 εξέδωσε το πρώτο της μυθιστόρημα "Το πορτρέτο της Καβουρίνας" Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα.

Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-86800-7-7
Book pages: 
318
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο